april 18, 2007

Bruger børn til EU-frimærke-propaganda

Sverige udgav sidste år en frimærkeserie, som lagde an på islamisering af landet. Det vil næppe undre nogen at høre, at det var EU, der stod bag. Deres aftaler og traktater skal jo gennemtrunmfes med propaganda på alle felter. Og da man ikke generer sig for at opdrage børne til politisk-korrekte meninger og islamisere dem, så havde postvæsenet arrangeret en børnekonkurrence om den bedste tegning, der kunne illustrere begrebet ”integration”. Her er resultatet:En anden svensk frimærkeserie på fire mærker dyrker emnet ”fritid”
Midsommerens glade ”flickor” i lyst, let sommertøj er byttet ud med tilslørede gestalter, som ikke giver den mindste myg ved skovsøen mulighed for at tanke op. Skal man tro navnebroderiet på den ene kvindes tørklæde, så hedder hun ”Irina”. Irina Gebuhr har tegnet frimærkerne
Den viste bl.a. muslimske kvinder indhyldede i hijab siddende på græsset ved en skovsø, åbenbart i snak med en ”uren”, utilsløret vantro svensker, mens en elg sjasker i vandet i baggrunden, - en mørkbrændt far på fisketur med sin datter, - og en stor hund, der vogter på en tilhýldet muslimsk kone og hendes datter, der svømmer i skovsøen Kort og godt et enormt og helt usandsynligt kultursammenstød. Muhammedanere sætter ikke pris på at færdes i Sveriges store skove og afskyer hunde.

Sveriges postvæsen forklarer, at man her `er vidner til en dialog mellem kulturer`, skønt alle ved, at al sand dialog mellem islam og det sekulære og demokratiske Vesten er et forvrövlet fatamorgana uden hold i virkeligheden. Lige så umulig som at forene ild og vand.
Irina Gebuhr har tydeligt nok villet tækkes magthaverne.

Men minsandten om ikke det nu viser sig, at også Danmark har deltaget i den politiserende propaganda.
Også her inddrog man börnene og lavede tegnekonkurrence.
Temaet for år 2006´s to EUROPA-frimærker var ”Integration set ud fra børns/unges synspunkt”.
Vindere blev den 13-årige Rikke Veber Rasmussen fra Hesselager(4,75 kr.) og Anette Bertram Nielsen (7,00 kr.)