april 10, 2007

Er Det konservative Folkeparti borgerligt?

Morten Sørensen weblog 9.4.07 tilbageviser på det økonomiske område Peter Norsk´s indlæg om at Det Konservative Folkeparti er Danmarks eneste borgerlige parti, men han er åbenbart - ligesom Peter Norsk - uinteresseret i tidens altafgørende spørgsmål:
Islamiseringen og muslimernes besættelse af og overtagelse af Danmark.

På dette vigtige punkt er Det Konservative Folkeparti nogle bløddyr, der ikke alene giver efter hele tiden over for islams krav, men også direkte medvirker til dhimmi-underkastelse og islamisering. Tænk bare på den aktive medvirken, som udenrigsminister Per Stig Møller og Grethe Rostbøll stod for, da de arrangerede den islamiske ”festival” og propagandaforestilling ”Images of The Middleeast” i ti byer i Danmark (plus Helsingborg) i efteråret 2006 og lod de intetanende skatteborgere bidrage til selvdestruktionen. Desuden var udstillingen diskriminerende, eftersom dens antologi ”Broen”, der skulle bygge bro (ha, ha!) udelukkede jødisk deltagelse!
Samme Per Stig Møller og Grethe Rostbøll var indforstået med festivalprogrammets fremtidsperspektiv om målrettet islamisering af skoleelever gennem nye skolebøger og ved kursusrejser til islamiske lande o.l. for studerende og journalister - alt sammen i tråd med tidligere EU-Arabiske aftaler.

Med sådan ideologi står Det Konservative Folkeparti betydelig nærmere de venstrevredne islamvenlige partier end de borgerlige!

De borgerlige vælgere, der ikke ønsker dhimmitudesystem i Danmark må stemme på noget andet!