april 05, 2007

EU og ytringsfriheden

EU fører krig imod egne befolkninger, skrev Anna Lyttiger 31/3, og det har hun så sandelig ret i.
Det har de gjort længe. Udspekulerede og hemmelighedskræmmende politikerne og en lang hale af nyttige idioter og naive medløbere fabler om ”multikultur, forståelse og tolerance” for at vi skal sluge det ene EU-tiltag efter det andet!
Men situationen blev tydelig, da EU oprettede overvågningskontoret i Wien med et netværk i alle EU-vasalstater. Enhver opposition imod EU´s politiske projekter skulle registreres og bekæmpes. Med den nye intereuropæiske lovgivning om ”racisme, diskriminering og hets” fik EU et våben i hænde mod deres egne befolkningerne uden at disse opfattede det. De nævnte strafbare begreber blev ikke præciseret. Ikke nogen ukendt strategi i psykologisk krigsførelse. Magthaverne laver love. Undersåtterne klapper i hænderne - og så viser det sig siden, at den ”rette” tolkning var en anden, end undersåtterne troede. Man holder befolkningerne i skak med indskrænkninger i ytringsfriheden.
EU´s forhold til ytringsfriheden så vi tydeligt under Muhammedkrisen. De vred sig og snoede sig. Det var helt klart, at de var for den udlægning, der hed ”Ytringsfrihed, MEN…”
EU har tidligere talt om at lave en ordliste over ord, man ikke burde sige for ikke at krænke de svage og svært krænkelige muhammedanere, og det vanvittige projekt er minsandten blevet en realitet.
Man skal undgå ord som ”jihad”, ”islamisk”, ”fundamentalist” o.l.
Helt forfærdeligt er sammensætningen ”islamisk terrorisme”. Islam må ikke nævnes i forbindelse med terror! Emnet skal omskrives til ”terrorister, der misbruger religionen” o.l. vinklinger og forfalskninger, som skal få naive mennesker til at tro, at det forholder sig sådan med terror og sandelig ikke er noget, der udledes af koranens tekst.
En talsmand fra EU siger, det drejer sig ikke om tom politisk korrekthed, men om at sikre EU´s interesse i kampen mod terrorisme. Ja, selvfølgelig drejer det sig om EU´s interesser - dog nok mere for økonomisk vinding ved tanken om handelsaftaler med de islamiske lande.

EU skal ikke slække på vores ytringsfrihed! Den er alfa og omega!
Hvad bliver det næste skridt?
Hvad skal Merkels hær bruges til?