juli 20, 2006

- lad dem slippe, siger Bettina

Socialrådgiverforeningens næstformand, Bettina Post, kalder det “ondskabsfuldt” at ville tjekke, om de 4100 danskere fra Libanon har rent mel i posen. Indvandrere har notorisk meget sværere ved at overholde lovene end de etniske danskere, og der foregår til stadighed en masse kriminalitet, uforklarlige pengeoverførelser over grænserne, fremstilling af falske pas, m.m. fup og snyderi, som andre skatteborgere må undgælde for.

Selvom man skulle have været udsat for rædsomme hændelser, fritages man vel ikke for ansvar? Eller skal forbrydere fritages for straf, hvis de har overværet nogle rædsomme hændelser med skudepisoder, overfald og grove mishandlinger eller grimme ulykker i trafikken, på badestranden, i circus…

Bedrageritjek ”må jo vække vrede hos alle dem, der ikke har gjort noget”, mener hun. Ja, det er selvfølgelig ærgerligt, hvis ens landsmænd gør livet surt for en.

Og ”arbejdet for socialrådgiverne bliver sværere” siger Bettina Post. Er det det, der gælder? Hendes egen lille Hassan?

Socialrådgiverforeningen og familien Post er gamle kendinge på venstrefløjen bl.a. i den kommuniststyrede ”Mentalhygiejne” og i ræverøde medier som f.eks. ”Hug!” og ”Bixen”.