juli 19, 2006

Hvorfor EU bør ødelægges og det snart afsnit 4


af Baron Bodissey, Östrig

Mandag, 05. Juni 2006

Oversat fra engelsk af Anders Bruun-Laursen

Afsnit 4

Vladimir Bukovksy advarer også om, at det ser ud, som om vi lever i en tid med hurtig, systematisk og meget konstant afvikling af demokratiet. ”Se på dette Legislative and Regulatoriske Reform Lovforslag”. Det gør ministre til lovgivere, som kan indføre nye love uden at bekymre sig om at sige det til parlament eller andre.” ”I dag er situationen virkelig dyster. De større politiske partier er hoppet fuldstændig på det nye EU projekt. Ingen af dem er rigtigt imod det. De er blevet meget korrupte. Hvem skal forsvare vor frihed?” Han har ikke megen tiltro til, at institutionerne, sådan som det valgte men stort set afmægtige Europæiske parlament, kan indskrænke denne udvikling. ”Det Europæiske Parlament vælges på basis af proportional repræsentation, hvilket ikke er sand representation. Og hvad stemmer det om? Fedtprocenten i yoghurt, og den slags ting. Det er latterligt.” ”Det er ikke nogen tilfældighed , at f.eks. det Europæiske Parlament, minder mig om Øverste Soviet. Det ligner Øverste Soviet, fordi det blev designet som den. Ligeledes, når man ser på Europa-kommissionen, så ligner den Politburoet”, som var det virkelige magtcenter i USSR, som ikke skulle stå til regnskab for nogen - og ikke valgtes af nogen overhovedet.

En anden tidligere USSR-borger ,Vilius Brazenas, har også bemærket nogle af disse ligheder mellem EU og Soviet institutioner. ”Da den tidligere Soviet diktator Mikhail Gorbachev besøgte Storbritannien i 2000, beskrev han træffende den Europæiske Union som ”den nye Europæiske Soviet.” Han sagde dette med tydelig anerkendelse , idet han ser EU som opfyldelsen af hans vision om et fælles ”Europæisk hjem”, der strækker sig ”fra Atlanterhavet til Ural”, som han beskrev det i sin bog fra 1987 Perestroika. Gorbachev er kommunist på livstid.” ”Det er meget betydningsfuldt, at en top-marxist-leninist som Mikhail Gorbachev kunne finde sådan åndsbeslægtethed med vestlige ledere om et ”fælles europæisk hjem” og så, 13 år senere anerkendende bemærke, at det fælles hjem rykkede stadig nærmere til den sovjetiske model.” ”Booker og North skriver, at den belgiske premierminister Paul-Henri Spaak, kendt i Europa som ”Mr. Socialist,” var ansvarlig for at overbevise sine medstiftende EU-fædre om, at ”den mest effektive måde at tilhylle deres prrojekts politiske formål, var at skjule det bag foregivende af, at det kun drejede sig om økonomisk samarbejde, der baseredes på at afvikle handelsbarrierer : et ”fælles marked”.

Imidlertid stikker det enorme og oppustede EU bureaukrati sine følehorn i regulering af mindste detalje af hvert tænkeligt emne i Europa , ikke blot fedtprocenten i yoghurt. Øldrikkere i Tyskland skummede om munden i sommeren 2005 over EUs planer om at få bajerske barpiger til at tildække sig. Hensigten med det foreslåede direktiv var at beskytte dem mod solens skadelige stråler. Men den såkaldte ”tan ban” blev fordømt som absurd af bryggerierne, politikere og barpigerne. Det blev til sidst trukket tilbage. I Sverige, indeholder det meste tøj, som sælges i butikkerne, lapper med vaskeinstrukser washing instructions. Men lapperne sås på EU-plan som en hindring for frihandel, idet det var skadeligt for udenlandsk tøj, som solgtes i Sverige uden at have lapperne. En afstemning bestilt af den Svenske Forbrugerstyrelse viste , at 8 ud af 10 svenskere læser vaskeinstruktionerne før de vasker nyt tøj, og 6 ud af 10 læser dem, før de køber nyt tøj.

Dette er eksempler på de mere latterlige eller morsomme aspekter i EU-maskineriet. Men der er også en mere dyster side af det:

Fremningen af en officiel ”Euro-arabisk føderal ideologi, som fremmer multikuturalismen, “Eurabian” federal ideology promoting Multiculturalism, og som fordømmer alle dem, der ønsker at bevare deres demokrati på nationalstatsniveau som ”xenophobe” og dem, der ønsker at begrænse indvandringen fra Den 3. Verden som ”racister.” En rapport fra EU’s racisme-vagthund sagde, at Europa måtte gøre mere for at bekæmpe racisme og ”Islamophobia.” Nye anti-diskriminationslove til at bekæmpe islamophobi skal vedtages , som de allerede er i Norge, hvor nordmændene skal bevise deres egen uskyld, hvis muslimske indvandrere anklager dem for diskrimination i nogen som helst form, inklusive diskriminerende tale. EU ønsker også at fremme et officielt leksikon an official lexicon , der bandlyser krænkende og kulturelt ufølsomme vendinger som ”Islamisk terrorisme.”