december 07, 2014

Reinfeldts tipoldefarReinfeldts nedärvda cirkus-gycklar-genar gav honom den förflugna tanken när han satt i sitt statliga luftskepp och tittade ner på de stora skogarna, att det fanns areal till många människor.

Hela världens befolkning kan stå på Bornholm hette det, när jag gick i skolan. Sedan har befolkningen vuxit och om den får plats på Bornholm i dag, blir det väl som en packad buss i julmarknadstiden. Säkert finns det rum i de svenska skogarna, men jag förstår inte: hur ska främlingarna kunde hålla ut att stå där så länge? Finns det ingen bänk de kan sitta på? Och vad ska de sälja, när skogen är såld. Nej, jag begriper mig inte på politik...! 


Kommentarer:

Reinfeldt kan jo mest passende begynde med at stuve sit eget hus fuldt!:-)Emoji
P.s. Hvis han har have, så kan der jo også være ganske mange dér!Emoji

Vivian.


Må så vara att det finns gott om plats i Sverige, det gör det i Sahara och Sibirien också. "Oändliga fält och skogar", vilket barnsligt argument när det varken finns jobb eller bostäder. Och han var statsminister! "We don't need no education" sjöng han i TV för att verka poppig. Ändå saknar man honom när man jämför med den nuvarande statsministern som sitter i sandlådan och fäktar med hink och spade.
Anonym sa...
Det är tur att man inte bedriver lynchjustis i Sverige. Då hade Reinfeldt legat väldigt risigt till.
Han spottar svenska folket rakt i ansiktet!