december 14, 2014

Oldgammel nyhed repeteres

Islamisk Stat: Kvinder må gives videre som gaver

Af Michael Alsen Lauridsen, Berlingske Nyhedsbureau  
(Spydpigens kommentar: NB kun nyhed for dem, der ikke har fulgt med eller kun har læst den officielle politisk-korrekte presse. Nyheden er ca. 1400 år gammel!  Men godt, at de gentages!)
13. december 2014, 20:05

I en pamflet redegør Islamisk Stat for deres (=Koranens) regler, når det kommer til at holde kvinder som fanger. 
IRAK: Indbyggerne i irakiske Mosul, der er en af de byer, der er under Islamisk Stats (IS) kontrol, fik fredag svar på en række specielle spørgsmål i en pamflet, som IS delte ud kort efter fredagsbønnen.
Pamfletten besvarer i et Q&A-format, hvad man kan tillade sig med tilfangetagne kvinder.
Af den fremgår det eksempelvis, at medlemmer af IS gerne må holde ikke-muslimske kvinder som fanger, og at de må dyrke sex med dem - også selvom de er mindreårige*. Pamfletten konkluderer også, at det er tilladt at give kvinderne videre som »gaver«, skriver CNN.
Læs også: »Vær kun glad for, at vi nu stener dig til døde ...«
»Hvis hun er jomfru, kan hendes ejer have samleje med hende, så snart at ejerskabet er trådt i kraft,« skriver IS blandt andet i pamfletten.
I det hele taget understreger dokumentet, at IS-medlemmer har fuldt ejerskab over tilfangetagne kvinder og mænd.
Af flere af reglerne fremgår det dog også, at IS ikke tolererer unødig tortur. Det er eksempelvis ikke tilladt at udøve vold mod en kvinde, medmindre det er for at disciplinere hende. IS tolererer således ikke, at man slår kvinder for »sin fornøjelses skyld«, som pamfletten tilskriver.

*) Naturligvis. Pædofili er alment accepteret i islam. Jvf. de mange børnebryllupper etc.(Spydpigen).