august 17, 2010

Spydpigen nu på Hodjanernes Blog!

Indlæg 27 juli-17 august

http://hodja.wordpress.com/author/spydpigen/


17 august 2010

Islam-undskyldning er aldrig forsent

Eftersom (citat:) ”Danmark er i kulturkrise” laver myndighederne Kampagne mod hadforbrydelser for skatteborgernes penge!


16 august 2010

Pias ugebrev – en hilsen til Sverige

Er der håb for Nordens syge mand?

Jødehadet i Sverige

Det svenske Kriminalpræventive Råd (BRÅ) viser i sin statistik, offentliggjort i juni 2010, at hadforbrydelser steg kolossalt i 2009 i forhold til året før, nemlig med næsten 60 %.


15 august 2010

Angående muslimske støjsendere!

Islam udnytter vor ”religionsfrihed” til deres politiske 5. kolonnevirksomhed, men tro er ikke afhængig hverken af bestemte bygninger, indretninger, højtalere eller råberi.

Skrål er plebejisk!

Indkaldelse til bøn fra en moské er ifølge Miljøstyrelsen »samfundsaccepteret støj« og kan ikke reguleres.

Der er penge i turisme

Eftersom turist-pilgrimsstrømmen vokser til kendte historiske helligsteder i Tyrkiet, har Tyrkiet undtagelsesvis givet tilladelse til, at man i det århundredgamle Sumela-kloster måtte have lov at fejre Jomfru Marias himmelfart (15/8) med en gudstjeneste – om end med visse indskrænkninger.

Vacciner som påvirker hjernen

I Robert Spencers redegørelse for “Hvad Vesten bør vide om Jihad”* er der et citat fra Al-Qaeda talsmanden Suleiman Abu Gheith, som viser os islams venlige sindelag mod udenforstående

Boligforeningen Tåstrupgård skal ikke udbrede islam

- Boligforeningen forklarer, at hjemmesidens markedsføring af islam bunder i et ønske om at give beboerne mere viden om islam og for at kunne tage højde for muslimske helligdage i det boligsociale arbejde


14 august 2010

Etisk Råds formand er konfliktsky

Peder Agger voksede op i efterkrigstidens pk-kommunistbegejstring og var med til at få forskellige aktiviteter i gang indenfor sit biologiske felt, NOAH og landbrugskollektivet Svanholm ved Skibby.

13 august 2010

Hvid slavehandel

Spydpigens blog – www.spydet.blogspot.com – fortalte 31. maj 2008 om de grusomme begivenheder, da Byzans blev erobret og ødelagt 1453 af de barbariske tyrkere.

Hvad siger koranen? Slå dem ihjel!

Sverige, som under vor forrige besættelse, fik ry for sin hjælp til Europas nødstedte jøder dels på grund af den modige svenske Raul Wallenbergs indsats i Budapest og dels ved redningen af danske jøder, er nu godt i gang med at udslette dette ry og pådrage sig et grimt Kainsmærke.


12 august 2010

Ramadanen forværrer

Ifølge statistik offentliggjort 3.9.2009 ændres forholdene under muselmændenes ramadan

Hvad er hans hoved værd?

Om den 77-årige Karatzoglis blev mest såret over, at man havde brugt hans portræt uden hans tilladelse eller om det var mejeriernes benævnelse ”turkgubbe” i reklamerne, får står hen, men han krævede 50 millioner sv. kr. i erstatning.


11 august 2010

Glem alt om skatteopkrævning

Morten Messerschmidt har skrevet til til EU-Kommissionen: Glem alt om skatteopkrævning!

Svenske Karlsborg ta'r ikke imod flygtninge

Byrådsmedlem for Centern, Kjell Sjölund, mener, at begrundelse for ikke at tage imod flygtninge er et stærkt argument.


10 august 2010

Ikke bare sverigedemokraterne!

Svenskerne døjer voldsomt med sin mangel på demokrati, ikke mindst nu, hvor valget nærmer sig og synes ret skæbnesvangert. I Danmark tror man, at det kun er Sverigedemokraterne, som har besvær med at få deres budskab frem til vælgerne…

Kan man stole på socialister?

Spurgte Morten Messerschmidt i Nordjyske 1. august og sigtede bl.a. til Anne Grethe Holmsgaard.

Schweixerpolitikere vil redde Gaza

To schweizerparlamentarikere vil sammen med andre internationale ”hjælpere”- om end lidt sent – følge deres extremistiske forbilleder ned i pinlighedens afgrund.


9 august 2010

EUs udvidelse er vanvid

Tidligere Forbundskansler i Tyskland, Helmut Schmidt, er dybt skuffet over Europas toppolitikere. Han savner stærke personligheder og anser EU-udvidelsen for en ganske katastrofal fejl. Situationen er efter hans mening så elendig som ingensinde efter Anden Verdenskrig.

6 august 2010

Det gælder politisk ideologi

Statsadvokatsagen mod Langballe og Hedegaard og de svenske mediers og rigsdagspolitikeres diskriminering af Sverigedemokraterne (SD) og dets vælgere er analoge.


5 august 2010

Omvendt racisme

Frederik Ramshart forklarer i en kommentar på Morten Uhrskovs blog 4/8

Inficeret vaccine?

I Robert Spencers redegørelse for “Hvad Vesten bør vide om Jihad” er der et citat fra Al-Qaeda talsmanden Suleiman Abu Gheith, som viser os islams venlige sindelag mod udenforstående.


4 august 2010

Det var sandelig på tide!

Regeringspartierne og Dansk Folkeparti åbner nu for at ændre racismeparagraffen

3 august 2010

Pinligt!

DF: Enten lyver Helle Thorning-Schmidt eller også er hun uegnet som statsminister

Tilbageblik

Kan man stole på socialister? Spurgte Morten Messerschmidt i Nordjyske 1. august og sigtede bl.a. til Anne Grethe Holmsgaard.

Hvad du bør vide om jihad

Forskningsforlaget Rafael har udgivet et lille hæfte på 48 sider: Robert Spencers ”Hvad Vesten bør vide om JIHAD.”

2 august 2010

“Taquia” igen, igen…

t socialnet er en god ting forudsat, at borgerne har en høj moral og også bevarer den trods socialnettets demoralisering. Nød lærer nøgen kvinde at spinde, siger ordsproget.

Hamas har mas med “den offentlige moral”

Hamas har i torsdags (29/7) forbudt udstilling af kvindeligt undertøj på manequindukker eller på plakater i udstillingsvinduer i Gazastriben for at genoprette ”den offentlige moral” i det palæstinensiske samfund.

1 august 2010

Kors, hvor er de fjollede!

Johors religiøse konsul og Muftien av Perak i Malaysia mener at symboler av kors, alkoholmerker og symboler av djevler på fotballdrakten er et hån mot Allah, ifølge Telegraph

Nyt Morgenland

Det gamle Europa bliver til Østerlandenes nye Morgenland. Europa ændres – og ikke til det gode. Historikeren Walter Laqueur analyserer hvor virkeligt begrebet ”Eurabia” er

31 juli 2010

Zigøjnere

Maria Leissner, tidl. leder af Folkepartiet og ansat i Sveriges udenrigsministerium er talsmand for den i 2006 oprettede delegation for zigøjnerproblemer. De er jo blevet omfattende efter at de rumænske såkaldte ”romere” har invaderet Sverige.

Det ser sort ud.

90 % af Sydafrikas sorte farme er ikke produktive (16.07.10)

Kirken bøjer sig for Pride

Dagens Nyheter bragte forleden en artikel om det totalt forstyrrede Sexsverige.

30 juli 2010

For mange akademikere?

Folketinget drukner i akademikere, skrev Extrabladet (26/7) i et interview med MF Leif Lahn Jensen (S).

Mødre

Dyrevennen Geoffrey Cain sendte mig disse dyremødre med børn.

29 juli 2010

Kæmp for alt

”Titusinder mindes Srebrenica-massakren”, kunne man med store overskrifter for nogle dage siden læse i danske aviser

Hvem må komme på Nørrebro?

Apropos Pia Kjærsgaards spørgsmål i ugebrevet 26/7: ”Hvem må komme på Nørrebro?” er der et svar her fra muslimerne på Nørrebro, dateret 22.10.2001

28 juli 2010

Det er IKKE fortid

Bloggen Document.no bragte 27/7 nogle uhyggelige afsløringer af kulturnedbrydningen i Vesten under Den kolde Krig. Man brugte to særdeles brugbare våben over for børn og unge: sex og narko

27 juli 2010

Tysk elite

Mens indvandringen i Tyskland i almindelighed lignes med et slukkende lys, roser undervisningsminister Schavan den tyrkiske integrationsvilje