oktober 14, 2008

Pukl mere svenskere! Indvandring koster penge.!!!

"Indvandrere skal redde os!"

I Sveriges politiske nyhedsavis ”Riksdag & Departement” 28/08 får vi under denne overskrift at vide, at ”indvandringen må stige fra 20.000 til 300.000 per år, hvis svensk velfærd skal fortsætte på dagens nivau i henhold til en rapport fra SCB (Statistisk Central Burau).”
De 300.000 per år gælder indvandring omkring år 2030.
Til den tid burde jo børnebørn og oldebørn til dem, der allerede er her være i arbejdsalder og kunne arbejde. Eller...? Med ca. 7-10 børn per indvandrerfamilie burde der jo findes en vis arbejdskraftsreserve her. Kan man synes.

Den svenske politiker Sven Otto Littorin (fra Moderaterne) siger om denne ”udvikling”: ”Vi må gøre flere ting samtidigt og grave dér, hvor vi står. Flere af de indvandrere, som allerede bor her må i arbejde. Det handler om 100.000 personer bare det.” Ja, netop! Hvorfor er de ikke allerede i arbejde i dag? Måske findes der ikke noget arbejde i disse ondtvarslende tider?

”Hvis vi kan få invalidiserede personer til at arbejde mere, så betyder det meget. Dessuden må vi arbejde længere, inden vi går i pension.” ”Invalidiserede personer??” Hvem mener Littorin?
Indvandrerne? Alle arbejdsugidelige (sic) unge? Eller hvem?

Og naturligvis – vi som har rundet de 65 må arbejde, til vi ramler. Det bliver jo billiger på den måde!

Inger-Siv Mattson
Alphyttevägen