marts 01, 2013

Jomfruerne venter!Danske muslimer opildnes 
til hellig krig i Syrien

  

Ole Gerstrøm
08.40 (10 timer siden) til muhammedtidende

Det anføres nedenfor, at mindst 150 fra Danmark kæmper hellig krig i Syrien. Det gode spørgsmål er så, hvor de fortsætter, når Assad er væltet. De vil så være kamptrænede, vænnet til grov vold, vænnet til at dræbe. Ole G.

http://jppro.jp.dk/artikelsoegning/Displayarticle.aspx?articleID=5226899

Med videoklip, taler og farvestrålende propagandafotos fortæller salafister og den omstridte imam Abu Ahmed, at det er heltemodigt at dø i hellig krig i Syrien.
»Rigtige mænd« drager i hellig krig. Martyrer, der dør i Syrien, ønskes »tillykke«. Og man tilgives sine synder, hvis man dør for Allahs sag.
Christiansborg, fredag den 1. marts 2013/LODF: Der må og skal handles over for imamer der opfordrer til ”hellig krig”

Dansk Folkepartis udlændinge- og integrationsordfører, Martin Henriksen, kræver handling i stedet for ord fra regeringen, efter at det er kommet frem, at eksempelvis imam Abu Ahmed fra en moske på Amager opfordrer unge muslimer til at drage i såkaldt hellig krig i Syrien.

- Vi må og skal forhindre yderligere radikalisering af herboende muslimer. Det kan vi blandt andet gøre ved at stoppe for opførelsen af stormoskeer. Desuden skal terrorloven gennemgås med henblik på at undersøge mulighederne for at straffe og udvise personer, der opildner til og deltager i hellig krig, siger Martin Henriksen.

Martin Henriksen har i den forbindelse indkaldt justitsminister Morten Bødskov (S) til en forespørgselsdebat om ekstremisme i Folketingssalen fredag den 12. april

- Det er ekstremt grænseoverskridende, at herboende imamer misbruger demokratiet til at fremme en voldelig ideologi. Når man opildner til hellig krig i Syrien eller andre steder, kan det i sidste ende resultere i, at der kommer hjemvendte såkaldte hellige krigere til Danmark, som vil være radikaliserede, våbenvante og motiveret til at begå terrorhandlinger i Danmark. Derfor vil jeg have justitsministeren til at gennemgå lovgivningen og se på, om vi kan straffe og helst udvise disse islamister, siger Martin Henriksen.

Martin Henriksen tilføjer, at han også vil bede regeringen om at undersøge gruppen ”Hjælp4Syrien”, der ifølge Jyllands-Posten indsamler penge og reklamerer med en ung muslim bevæbnet med en pistol, som ønsker, at han kan ”dø for Allahs sag”.