marts 20, 2013

Vår vänstervridna tid har fullständigt missuppfattat var hotet mot Europa kommer ifrån
I vänsterns historieskrivning vill man glömma att nazism är en förkortning av nationalsocialism. Nazismen var en vänsterrörelse. Kommunism och nazism är samma skrot och korn. Till detta gäng kan man så tillfoga vänsterns nya älskling, islam. Vänstern vill gärna fösa in islamkritiker i nazistbåset, men det är ett hopplöst företag, likheterna mellan islam och nazism är för stora.
Förmodligen upplever många människor i Väst samma krypande obehagliga känslor inför det annalkande hotet från islam, som hotet från nazismen upplevdes på 1930-talet. Kanske man inte hittar vittnesbörden i film och musik från den tiden, vilket är naturligt eftersom bra konst inte brukar vara politisk. Med hjälp av YouTube och Pirate Bay kan man numera bilda sig, jag har just sett ett par Hollywoodfilmer från 1939, Midnight som utspelar sig i Paris, och The Shop Around The Corner med Budapest som bakgrund, filmer där mullret bakom horisonten inte alls märks. 

Det blev de överlevande som fick vittna. En var Suzanne Zeller-Hirzel, medlem i motståndsgruppen Weisse Rose mot Hitler, och sedermera i the Peoples Movement Pax Europa, en organisation som motsätter sig islamiseringen av Europa. I en intervju för ett par år sedan sade hon på tal om likheterna mellan islam och nazism: "Allmänheten tror att vi måste vara 'rättvisa' mot alla. Detta är kontraproduktivt. Det finns också ett allmänt välstånd med relativt hög levnadsstandard som gör människor lata. Det finns bara en sak som kan hjälpa och det är utbildning."

Utbildning och kunskap är just det som medierna försöker hindra svenskarna från att skaffa sig när det gäller islam, skriver Ingrid Carlqvist: "Det vi ska försvara är vår frihet. Frihet från religiöst förtryck, friheten att få fortsätta leva i en västerländsk demokrati utan fatwor, halshuggningar, steningar och allt annat som hör hemma i den islamiska sharian. Ska det hittas hjältar någonstans, så är det sannerligen inte bland stenkastarvänstern – utan bland dem som vågar stå upp för denna frihet."


Kilde: den svenske blog   http://everykindapeople.blogspot.se/Kilde: den svenske blog  http://everykindapeople.blogspot.se/