marts 02, 2013

Rævene prædikerDet er dog utroligt! Har vi endnu ikke lært noget af de sidste halvthundrede års politiske manipuleringer?

Når politikere og kandestøbere interesserer sig for at belære børn (eller bevidstgøre børn, hjælpe børn, støtte børn, tage sig af børn etc. etc.), så er der ofte ugler i mosen. De gør det måske sådan set i bedste mening, idet deres livsopfattelse naturligvis er bedst af alle set med deres egne øjne, ligesom alle andre har det med deres.

Sætter ræve til at prædike for de gæs.
Tidligere (fra den kolde krigs tid) overlod regeringen uden videre børn og unge til kommunismens propaganda, dels direkte gennem  kommunistiske pædagoger eller deres medløbere, - hvoraf en stor del i socialdemokratiet, radikal venstre eller anarkister, samt ikke helt få "brugbare idioter" på borgerfløjen.

Her er et tilfældigt udvalg:

Steen Achton, Ritt Bjerregaard, Tine Bryld, psykologsøstrene Diderichsen, Jesper Jensen, Henning Prins Kløvedal, Per Holm Knudsen, Ole Krarup, Ole Lindboe, Jacob Ludvigsen, Thorkil Weiss Madsen, Amdi Petersen, Harald Rasmussen, Henrik Sidenius, Erik, Jens og Thomas Sigsgaard, Arne Sjølund, Arne Skovhus, Torben Weinreich, Søren Vinterberg, Allan Knoblauch, Per Schultz, Ernst H. Larsen, Holger Horsten, Peter Ege, Frits Schjøtt, Nils Vest, brødrene Harald og Niels Munk Plum, Jørgen Jepsen, Hans Henrik Brydensholt, Olav Harsløf, Erik Thygesen, Egon Clausen, søstrene Bente og Litten Hansen, Hans Nebel, Berl Kutschinsky, Eggert Petersen, Peter og Marianne Schiøler, Hans Jørgen Kristensen etc. etc. etc....


Nu er der vel færre kommunister til at indoktrinere, men til gengæld er der så folk fra et bagstræbende og brutalt folkeslag med en hel anden kultur end vor egen til at retlede vore børn og unge som bl.a. Khalid Alsubeihi, der i årevis har gjort sit for at påvirke børn og unge for kommunale penge.

HARA DVINGE opregner en del af hans regnebrædt i Denkorteavis, men han mener på TV (som man gerne gør i den situation), at han er blevet "misforstået". Han mener, at de unge danske muslimer tager ned til krigen i Syrien, fordi  "de er overbevist om at de kæmper for en retfærdig sag.”

Sikkert. Og hvem overbeviser dem om det? Eller bakker op om deres overbevisning?

For naturligvis går man ikke frivilligt i krig uden en overbevisning, ligegyldigt om det er på den ene eller den anden side.