februar 05, 2013

Til lykke, til lykke Malmøboere!


En af jeres onde ånder, borgmester Ilmar Reepalu lover at trække sig. Det kan  være hårdt nok at være Europas mest muslimtætte storby, have en stormoskè fra oberst Gaddafi, en ghetto. der hedder Rosengård og en voldsom kriminalitet...

Borgmester Repalu er typen på den fejge politisk-korrekte politiker, som undviger at stå til ansvar for noget, men kryber udenom og åler sig ud af sumpen. Var han den bedste, da han blev valgt, hvordan var da ikke de andre....
Han søgte at indbilde vælgerne, at dialoger var vejen frem ved alle problemer. Snakke, snakke, snakke....men resultater? Måske var det derfor at han selv ved intervews optrådte som to hinanden uafhängige personer, som borgmester og som en privat ”Hansen”. Begge to dygtige til floskler og at sige noget uden at sige noget.

Jeg har ikke glemt, hvor blottet for enhver følelse han viste sig, da han for nogle år siden burde have taget affære i en uhørt behandling af en malmøborger på 99 år.  TV var med. Den gamle mand havde været på hospitalet for en mindre operation, og nu kunde han så gå hjem. Hej! Men det kunde han ikke, for han orkede ikke mer. Og han havde ikke nogen, der kunde tage sig af ham. Han havde kun sit sygesikringskort. Men hospitalet havde ikke plads, og det var ikke deres ansvar. Han blev kostet fra afdeling til afdeling, indtil han insisterede på at blive siddende i den stol, han faldt ned i. Der sad han så og hang. Det var pinligt og hjerteskærende at se på.

En TV-seer, der kendte Malmø bedre end nogen, en politimand blev så rasende over situationen, at han. da han kom hjem fra jobbet om natten, straks skrev til borgmester Ilmar Reepalu: 

den 19 april 2005:
„Hej Ilmar!
Både du och jag förväntar oss en trygg och behaglig ålderdom. Jag har de senaste dagarna följt turerna kring en gammal man i massmedierna som inget hellre vill och har med all rätt krav på det svenska samhället, att få en trygg tid under sina sista år i livet. Han har jobbat och slitit och betalt skatt efter sin förmåga hela sitt liv och nu blir han utsatt för en omänsklig behandling genom att skickas runt som ett paket mellan olika så kallade vårdformer. Psykisk misshandel. Han har rätt till ett eget boende efter sin egen vilja med den hjälp han behöver.
Punkt slut.
Du visar än en gång prov på din omänskliga sida, som en desperat sosse i nöd. Malmö kommuns kassa tillåter faktiskt den lilla utgift som det innebär att låta Gustav och många andra pensionärer leva ett bra liv i Malmö under sina sista levnadsår.
Du måste naturligtvis ändra inriktningen på ekonomin och låta mer pengar gå till åldringsvården. Dra in ditt gigantiska understöd till alla jävla blattar i Malmö (läs Rosengård) och låt svenskarna som jobbat och slitit i ett helt liv för att bygga upp Sverige, få ta del av vårt välstånd.
Jag heter Bengt Lindström och jobbar som polisinspektör i Malmö sedan många år. Är för närvarande yttre befäl och chef för samtliga poliser i Malmö som jobbar i yttre tjänst.
Tänker inte stanna kvar i Malmö och bli pensionär. Jag har mycket stor erfarenhet och kunskap om Malmö och dess positiva och negativa sidor men nu är måttet faktiskt rågat.
Du är en representant för Malmö kommun och har visat ett synnerligt dåligt ledarskap med ett omdöme och brist på empati som är lika med noll. Sydnytt har dessutom försökt ställa frågor till dig som du på ett oförskämt sätt har vägrat svara på. Hoppas du själv blir gammal och svag och blir beroende av hjälp. Fy fan vad jag hatar dig och ditt jävla sosseparti.
Jag kräver att du tar en del av pengarna som du och dina jävla sossekollegor lägger på kriminelle Mohammed i Rosengård och satsar dom på våra svenska pensionärer istället.
Hälsningar från en 43-åring som skäms över att bo i Malmö.“


Et vredt brev, men et almindeligt brev. Skrevet til en myndighed og dermed offentligt og dermed underkastet visse regler. Politimanden blev stævnet. Han skulde fyres....

En borgmester af så ringe menneskelig støbning burde aldrig nogensinde være valgt til borgmester! 

Nu er Ilmar Reepalu snart selv pensionist. Til lykke Malmø!