september 01, 2012

Soldat skyder 7 "kammerater"


Fra Hodjanernes blog
http://hodja.wordpress.com/category/europa/
.http://hodja.wordpress.com/2012/08/29/soldat-skyder-7-kammerater/#postcomment

Belidzi i Dagestan: En grænsesoldat åbner ild og dræber 7 andre soldater


Breakingnews.sy: Soldier shoots dead 8 comrades in Russia’s Dagestan. A border guard officer has opened fired on his fellow soldiers in Russia’s Republic of Dagestan, killing 8 people, the Interior Ministry of Dagestan said. The incident occurred at the border post in the Belidzhi settlement on Tuesday. The soldier snatched a Kalashnikov from one of his fellows and opened fire. He is reported to have killed 2 soldiers who were guarding a barracks before entering it and shooting five more officers of a SWAT team stationed in Dagestan. A source said that the soldier might have been recruited by Wahhabi militants.
Thereligionofpeace har lidt flere oplysninger om sagen og skriver at han var under indflydelse af “islamisk litteratur“.  Dagestan er en autonom russisk republik. Jeg skriver indlægget fordi episoden endnu engang understreger hvilken sikkerhedsrisiko muslimer udgør, når de gør tjeneste i en ikke-muslimsk hær. Det er noget som det danske forsvar også bliver nød til at forholde sig til…


Det lægger et stort ansvar på danske officerer, der betror ladte våben til
muslimske soldater i den danske hær.
En dag sker det også her, så skal hævnen over politikere og “godmennesker”
ikke udeblive!!!

Netop, den største fejltagelse i Vesten er at give fjenden militærtræning!
Det vil vise sig at være den største fadæse, menneskeheden har begået.
Muslimer i uniformer i demokratiske lande har kun én bevæggrund for deres deltagelse, nemlig at følge opfordringen fra deres højeste ledere. “Lær så meget, du kan. Vi kan bruge det i vor egen interesse senere, når vi skal overtage magten fra de vantro.”

På samme måde ser vi det rene vanvid, når f.eks. Odenses borgmester sætter det som mål at få op til 70% af indvandrerne til stemmeurnerne ved de næste valghandlinger. Hvordan i h h h kan man sige sådan noget. De får flere og flere poster i de afgørende og styrende råd, og det er ikke til fordel for hverken landet eller folket. Hver muslim i rådene og regeringen er et skridt nærmere på en arabisk overtagelse, der vil koste både muslimer og (andre?) mennesker livet. De fremmede vil gøre vore lande til ørkener, som de kender dem hjemmefra. De er vant til at leve på nødhjælp fra kristne lande. Når der ikke er flere af den slags, hvordan vil de så finde deres brød? De af os, der ikke når at sulte ihjel, vil de på anden måde tage livet af.

Det farlige med muslimer i hæren kan snart vise sig.....


v