september 23, 2012

Nordiske Kvinder og Islam


“Sådan er de ikke alle sammen”, siger man om muhamedanere og sikke et held, for så så  verden ikke rar ud. Men de er alle rundet af samme kultur og tankegang og alle har de sikert været vidne til mange frygtelige ting. Overgreb af enhver slags - især mod kvinder, som ofte er værre stillet end dyr. Kurdistani Asad, medforfatter til “Kvinder i Fatamorganas Verden” er frafaldet islam og bekræfter, at vold mod kvinder er ganske almindeligt i muhamedanske lande.

Det kan så være, hvad det være vil, men faktum er, at det også truer de danske kvinder, som får “fucking luder” smidt efter sig på gaden og andre steder, og mange danske kvinder har smagt på den muhamedanske “kulturberigelse” i form af overgreb. I Takt med islams udbredelse i landet bliver truslen større, og vi bør samle al vor opmærksomhed om, hvordan vi kan imødegå denne trussel.
“Den Europæiske Kvindeunion” er skabt for at samle kvinderne i en protestaktion, som kan gøre opmærksom på truslen mod Vestens kvinder. Se www.aaseclausenbjerg.dk  Drømmen og håbet er at samle så mange kvinder, at vi kan afholde en demonstration et sted i Europa, eksempelvis i Berlin.


Da vi vist er ved at være lidt trætte af almindelige demonstrationer med bannere og
taler, er det tiden at tænke nyt. Eksempelvis kan der kreeres musik og dans, hvor kvinderne danser en kredsdans (i forvejen indstuderet) på demonstrationpladsen. Andre forslag hilses velkommen, så vi ikke træder vande i de gamle demonstrationsmønstre.
Kom endelig med kreative ideer.
Vi skal være opmærksom på, at vi kæmper for at beskytte vor egen frihed. Vi kæmper ikke for muhamdanske kvinder, som dog er velkommen til at kæmpe sammen med os for at bevare den nordiske kvindefrihed.

Aase Clausen Bjerg