september 21, 2012

Det har han rigtig godt af!


Kære venner,
Tænk om kvinderne begyndte at gøre oprør mod islam. Mændene ville gå helt i stykker, for hele deres selvopfattelse hviler på selvbedrag.
Mogens
Enhver anden mand ville gå meget stille med dørene med sådan en oplevelse. Men offermentaliteten, krænkelsesmentaliteten og den konstante trang til at pive over et eller andet, fik denne mand til at udråbe sit pinlige nederlag til hele verden:
"Beheshti said he was hospitalized for three days. The Iranian cleric said it was his religious duty to apply the principle of “commanding right and forbidding wrong,” and that he would continue to do so even after living through what he called “the worst day of my life.”"
INTERNATIONALT 20. SEP. 2012 KL. 23.56

Iransk kvinde slår formanende imam i jorden

Imam påtalte en iransk kvindes påklædning. Det kostede ham en tur på hospitalet.

Man skal passe på, hvad man siger om kvinders påklædning.
Det måtte en iransk imam sande, da han i slutningen af august på vej til middagsbøn stødte på en kvinde, som han ikke mente havde dækket sig ordentligt til.
Ifølge ham selv bad han hende »venligt« om at tilsløre sig, men anmodningen faldt ikke i god jord.
»Hun svarede igen ved at fortælle mig, at jeg skulle holde mig for øjnene, hvilket jeg fandt meget fornærmende«, siger imamen til det iranske nyhedsbureau Mehr.
Tre dage på hospitalet
Han bad derfor endnu engang kvinden om at dække sig ordentligt til og desuden undskylde det, han opfattede som et verbalt overfald.
Men det skulle han ikke have gjort. Gentagelsen fik kvinden til at slynge en knytnæve mod hans ansigt med en sådan fart, at imamen røg til jorden.
»Efter det husker jeg ikke, hvad der skete. Jeg kunne bare mærke hendes spark og høre hendes fornærmelser«, siger han.
Overfaldet kostede imamen tre dage på hospitalet. Alligevel har han ikke meldt kvinden til politiet. Han understreger dog, at han ikke har noget imod, at sagen bliver undersøgt, »så længe det fremmer islamisk hijab (tildækning, red.)«.Spydpigens kommentar:

Ha, ha! Det har han rigtig godt af. Det er jo hans egne tanker ved synet af kvinden, der åbenbart ikke er så fine i kanten.
Hvad vilde islam og sådan en imam og  tankegang stille op på en Stillehavsø med Vorherres rene skabninger eller hos urskovsidianere?