juli 30, 2015

I Sverige kører pk-indoktrineringen dag for dag


I dag, den 30. juli, fik Ungarn igen bebrejdelser og skæld ud for det høje hegn, de har sat op ved grænsen imod Serbien, som er den vigtigste indfaldsvej i Folkevandringen til EU. Gud vide hvordan talskvinden i TV vilde modtage en hende ukendt gruppe fremmede, der vilde ind i hendes hus? Vilde hun bare åbne døren med et smil og et "kom ind, kom ind". Har europeerne tabt al sund fornuft under Bryssel-regimentet?
De ungarnske magyarer har bevaret den urkraft som hjalp dem at klare sig igennem århundreder med krige og underlagt andre lande. Erindringer om det osmanniske herredømme synes lige så levende for dem som danskernes erindringer om svensk regime efter Danmarks tab af Skåne, Halland og Blekinge! skønt det er 300 år siden...

Her er et klip om Ungarn fra den 26. juli:

http://everykindapeople.blogspot.se/2015/07/vi-ar-av-den-gamla-skolan-vi-tycker-att.html

"Vi är av den gamla skolan, vi tycker att man bör knacka på dörren snarare än att försöka bryta igenom väggen", lød det, men  ..
NB Uppdatering: Det var inte Viktor Orban utan den ungerske ministern Janos Lazar som yttrade "Vi är av den gamla skolan, vi tycker att man bör knacka på dörren snarare än att försöka bryta igenom väggen". 
- - - - - - - - 
 Ungerns premiärminister Viktor Orban går till attack mot EU, som inte lyckats skydda sina invånare från horderna av illegala migranter. Nu ska Ungern skynda på byggandet av sitt gränsstängsel, till följd av hotbilden.

 – För oss står Europa på spel. Överlevnaden, eller mer korrekt, transformeringen bortom igenkänning av det europeiska folkets livsstil, europeiska värderingar och de europeiska nationerna. Frågan är inte enbart vilken slags Europa vi ungrare skulle vilja leva i, utan snarare – kommer det vi kallar Europa att alls existera? Vår respons är tydlig: vi vill att Europa ska tillhöra européerna. Detta kräver också en ansträngning från övriga europeiska länder. Men det finns något vi inte bara vill, utan som vi kräver: att bevara Ungern åt ungarna.

Kommentar fra Carina-Fina: "Jag kan inte för mitt liv se att det på nåt sätt skulle vara mentalt friskt att bara vända sig bort och blunda som Sveriges och EUs regeringar gör, när ens kontinent, land och kultur ruineras och plågsamt dör ut." 
"Gnäll, smutskastning och demonisering gentemot ett land som skyddar sin befolkning och EU:s yttre gräns är osmakligt och faktiskt också totalt vettlöst i en tid när jihadinvandring och ISIS hotar hela Europa." En av 425 kommentarer på bloggen Avpixlat. 

Ungern har blivit det europeiska land som är mest utsatt för olaglig invandring. Antalet illegala gränsgångare kan nå 300.000 i år.

Vi vill inte ha illegala invandrare! 


UPPLAGD AV KNUTE