juli 31, 2015

Gamle drømme om magt

Ifølge Ungarns statsminister, Viktor Orban, betyder de illegale indvandrere terrorisme, arbejdsløshed og kriminalitet og sammen med andre risici også kulturel ødlæggelse.

Endelig en statsleder, som har mod til at sige sandheden uden de sædvanlige forherligelser af svinestreger, som nedkuler retfærdighed og kvæler menneskerettigheder under foregivende af at forsvare dem.

Han har fuldkommen ret, for nu er det efterhånden tydeligt for alle, som ikke har bind for øjnene og som ikke formørker deres hjerner med de statslige mediers hjemmegjorte informationer, som kommer fra EU. EU er ikke andet end virkeliggørelse af to drømme: stalinismen og nazismen, simpelthen gennem den europeiske centralbank, BCE, med mange medskyldige finansledere, som har lagt an på Euroen og forhindrer muligheden for nationalt møntvæsen, da man har afskaffet nationernes suverænitet.

Med ufine love, som ingen hæderlig regering burde have godtaget, har EU overtaget vor skæbne og vore liv. 40 års tilsyneladende fred, hvor den globale krig aldrig er hørt op, men er blevet fodret med alle de ofre, som er døde netop på grund af den fred, som EU stadig foregiver at give os. Synd at de gør det ved at lege med vor tilværelse.

De, der begår selvmord i desperation, bliver myrdet ved kriminalitet, dør af sult eller sygdom, betyder ingenting i EUs regnskab, men de er der, eller var der i det mindste før vi fik dette totalitære og diktatoriske EU-regime.

Kilde: den italienske blog Lisistrata  25. juli 2015, oversat af Gertrud