juli 30, 2012

Vi skal være TOLERANTE


EU’s ”Europarådet” revser Danmark og kræver mere tolerance overfor Islam

Posted on 26/07/2012
Europarådet, med sæde i Strasbourg, har overfor den østrigske avis Krone beskyldt Danmark og en række andre europæiske lande for islamofobi og racisme, herunder Østrig, Belgien, Bulgarien, Holland, Norge og Schweiz. Rådets kommissær for menneskerettigheder, den lettiske Nils Muiznieks, kræver mere tolerance overfor andre religioner og overbevisninger.

Der skal gøres en ekstra indsats i folkeskolen for at bekæmpe intolerance, mener de Radikale.  (BT 27.7.2012 http://www.bt.dk/forward?path=node%2F21386301 ):


  • Sen
  • Fler
Fra de små klasser skal danske skolebørn oplæres i at være tolerante væsener med respekt for minoriteter. Når de gennem solegangen lærer om indvandrere, transseksuelle og kønsligestilling, vil de være langt mere tolerante senere i livet, lyder det fra regeringspartiet de Radikale.
.- Jo mere viden man får om folk, der er anderledes end én selv, desto mere tolerant bliver man, siger ligestillingsordfører Sofie Carsten Nielsen (R).
Hun forestiller sig, at tolerance og mangfoldighed inddrages i dansk- og samfundsfagstimerne i både de små og de store klasser. Ændringen kan passende ske, når folkeskoleloven skal revideres efter sommerferien.   


Vi skal være tolerante

     når islamiske mænd tvinger kvinder til at gå i burka

     











når nogen voldtager fåret

     







 
når børn omskæres
     
     




når Hitzbollah heiler

     




når børn misbruges

     






     når børn bruges til terrror eller i krig

















     når man klynger folk op



    

























når man overhælder konen med syre










- Vi kan fortsætte en anden dag. Der er meget, meget mere, vi skal tolerere