juli 06, 2012

EU er pilråddent


Korruptionen i EU slår rekord

skriver Hammersmeden   http://hammersmeden.wordpress.com/2012/07/05/korruptionen-i-eu-slar-rekord/

den 05/07/2012 


EU kræver 691 millioner euro støttepenge tilbagebetalt, som var blevet tildelt uretmæssigt. Det fremgår af årsberetningen fra anti-korruptionsmyndigheden OLAF for år 2011 (side 20), som blev offentliggjort i tirsdags.
Den største opklarede korruptionsskandale fandt sted i Kalabrien. I denne syditalienske region blev der begået underslæb med 389 millioner euro EU-støttepenge til et vejbygningsprojekt. Det er sådanne ”strukturfondtilskud”, der angiveligt bidrager med stor negativ effekt i EU-budgetterne. I alt blev der i denne kategori fejlagtigt udbetalt 524,7 millioner euro. Svindel med tilskud og subventioner indenfor kategorierne told/afgift (113,7 millioner) og landbrugsstøtte (34,0 millioner) ligger klart under dette.


COSA NOSTRA


Takket være vores undersøgelser kunne vi få tilbageskaffet et stort beløb til de europæiske skatteydere, og talrige kriminelle blev af den nationale justits draget til ansvar for deres lovovertrædelser til skade for EU-budgettet “, sagde chefen for OLAF Giovanni Kessler ifølge hjemmesiden euractiv.de. I alt har hans myndighed i 2011 taget 178 nye tilfælde under behandling.

Det samlede volumen af EU-husholdningsbudgettet udgør ca. 142 milliarder euro. OLAF er EU’s antikorruptionsmyndighed. Forkortelsen stammer fra det franske navn på myndigheden „Office de Lutte Anti-Fraude“.

Det er ikke korruptionen i EU, der er problemet – det er selve EU, der er problemet. En sådan fejlkonstruktion vil bryde sammen uundgåeligt, det er bare et spørgsmål om tid. Og jo før det sker, jo bedre.


Spydpigens kommentar: EU har været pilråddent fra begyndelsenHammersmedens oplysninger er desværre ikke overraskende. Spydpigen har på baggrund af italiensk omtale af disse forhold skrevet om EU og maffiaen tidligere. En journalist og en dommer fra Syditalien holdt foredrag om dette emne for EU-parlamentarikerne i Bryssel 2007 og forklarede, hvorfor det var så at sige umuligt at undgå mafiaens indblanding i de enorme EU-bidrag til Syditalien.

Kære læser: kik tilbage på Spydpigens blogg her
www.spydet.blogspot.com
18/11 - 19/11 - 21/11 - 22/11 - 30/11 2007
samt åbent brev til Camre 23/11 2007
og åbent brev til den svenske politiker Sacrédeus (som var en af de få EU-parlamentariker som ville have orden i sagerne angående de mange EU-bedragerier.