juli 19, 2012

International kommunsime pro narkohandelPolitiet kan ikke servicere borgerne – en forudsigelig konsekvens af narkotikapolitikkenFra Punditokraternes blog    http://punditokraterne.dk

(“servicere” - undskyld mig, men hvor er det dog et hæsligt dansk! Det hedder “tjene, betjene, hjælpe”, men det er vel citeret fra Ekstrabladet!).Udgivet i 17/07/2012 af Punditokratene:

Det sker vist ikke ofte vi her på bloggen henviser til Ekstrabladet, men en gang skal jo være den første. Hele dagen i dag har der for gud ved hvilken gang kørt en historie rundt i medierne omkring politiets manglende evne til at servicere borgerne. For gud ved hvilken gang anfører politiet til sit forsvar, at man er nød til at prioritere, eller som en politimand udtaler til Ekstrabladet:

Der er tidspunkter, hvor der fra borgernes side er et klart behov for at få hjælp fra politiet, men hvor vi simpelthen ikke har mulighederne som tingene er i dag,

og henviser direkte til indsatsen mod banderne – hvis eksistens og magt som bekendt primært er baseret på deres indtægter fra salg af narkotika.


Spydpigens kommentar:
Vore politikere forsømte at tage sig af narkotikaproblemet i dets opløb. Mentalhygiejnens
og kriminologernes ideologi var, at man ikke skulde gribe ind. Narko var bare en “mode”, og “hash ikke værre end drikkevand” og “politiet burde ikke blande sig” etc. ..

Internationalt var narkohandelen vigtig for de kommunistiske lande og oprørsbevægelser rundt omkring, og vore hjemlige kommunistbegejstrede samfundsborgere bakkede op, herunder 
flere psykiatere og psykologer, kriminologer og politikere.
Nordkorea engagerede sig direkte ved narkoimport til Skandinavien gennem kurerpost til deres nordiske ambassader! (Fot: Kim Il Sung)