juli 18, 2012

Et godt spark!


For nogle uger siden sneg en nordafrikansk sexliderlig muslim sig ind på en bondegård i El Ejido ved Almeria i Sydspanien for at misbruge en hest til sodomani. Sådanne perversiteter er nemlig accepteret hos muhammedanerne, hvor kønnene jo ikke må omgås normalt med hinanden, og ugifte mænd således er henvist til andre løsninger. (Hvis læserne ikke er kyndige nok i dette fag, henviser jeg til folkeskolernes sex-undervisningsbøger!)

Derfor har islam også religiøse regler for, hvordan sådan sodomi skal gå for sig: hvordan dyret bagefter skal behandles, om det må slagtes og spises, og hvordan manden skal bete sig. Der bruges vistnok mest geder og får, som de jo har rigeligt af dernede.

Den spanske hoppe var imidlertid ikke indstillet på en kentaur og slog ordentlig bagud med et spark lige i ansigtet på den mørke fyr. Nogle ansigtsknogler blev smadret
og trykket  ind, og han måtte søge hjælp på hospitalet i Torre Cardenos

Det viste sig siden, at gårdens ejer to gange tidligere havde grebet manden i at snige sig rundt på gården for at komme til dyrene, men havde ikke gidet anmelde ham.

Politiet har nu identificeret ham som illegal indvandrer og han vil rimeligvis blive sendt retur.


Kilde:

Fra bloggen Politisk Ukorrekt http://www.politisk-ukorrekt.dk/?p=2262