juli 24, 2009

Slør i hjemmeværnet

Her kommer en artikel, som en sommerafløsende journalist på en ellers vågen borgerlig avis censurerede og fjernede alt krudtet.

Af angst?

For hvem?

Her kommer artiklen ubeskåret:

Nu har vi balladen igen. En muslimsk kvinde, Maria Mawla, er uddannet inden for hjemmeværnet, og hun forlanger at få lov at bære tørklæde, når hun er i uniform. Hvorfor? Fordi hun efter eget udsagn er stærkt praktiserende muslim.
I forbindelse med Muhammed-konflikten tidligere udtalte hun: ”Kald mig fundamentalist, men jeg sætter islam højere end mit eget liv og det såkaldte demokrati, vi i Danmark praktiserer. Jeg nægter at blive 'demokratiseret', hvis demokrati indebærer forfølgelse og undertrykkelse af mennesker med en bestemt trosretning.”
Hun er altså stærkt praktiserende muslim, men kender intet til den profet, hun følger i blind lydighed. Hør, hvad hun ellers siger om ham: ”Muslimer verden over er vrede og fornærmede over tegningerne, der afbilder vores elskede profet Muhammed (og så det sædvanlige nonsens om fred, der må være med ham) i association med undertrykkelse, terrorisme, sorg og død. Alt det, som netop vores profet kæmpede imod og til sidst døde for.”
Dette er den ”sandhed”, som skolebøgerne bliver rettet ind efter på forlangende fra imamerne, der ikke ønsker at vise den ægte historie om den påståede profet.

Forleden var der en opgørelse over, hvem der havde forårsaget flest forbrydelser som folkemord og drab i al almindelighed. Der blev nævnt navne som Hitler, Stalin og Mao, men ingen havde mod til at nævne den værste, nemlig den 'elskelige' profet, hvis morderiske gerning ikke ophørte med hans død, men blev videreført til i dag af hans tilhængere. Han har førstepladsen på listen.

Hun véd altså ikke noget om Muhammed, men det værste er, at det gør flertallet af danskere heller ikke. Dagligt dræbes der ”vantro” i de muslimske lande for deres tros skyld. I Marias hjemland, Libanon, er de næsten udryddet alle. Slagtet i Muhammeds kærlige navn.
Hvordan det går til, at muslimer i Danmark/Vesten kan optages i hjemmeværnet, i hæren og politiet er mig en gåde, for normalt giver man ikke kamptræning til dem, man skal kæmpe mod. Jeg har sagt det før: Vi er langt inde i 3. Verdenskrig, men kun muslimerne ved det. Andre har så stor ønsketænkning, at de ikke vil se det. Man vil tales pænt ved om problemerne. Hvis det kun stod til Obama og hans eftergivenhed, var vi fortabte, men heldigvis er Israel – et af de mindste lande i verden – nu på vej til at redde hele resten af den civiliserede verden, hvor vi ellers er pumpet op med overløbere og ignoranter, også benævnt som kulturradikale. De samme mennesker, der i had til egen kulturkreds lokker elleveårige muslimske drenge til at læse de voksne læreres hadefulde rapdigte op.

Chefredaktør Peter Orry skriver i søndagslederen: ”Man skulle tro, at Morten Messerschmidt var stor nok til at ignorere en 11-årig drengs forskruede rap-tekst om ham. Men nej.”


Kære Orry. Messerschmidts fortrydelse gælder nok ikke så meget den 11-årige som det forhold, at Århus kommune bruger en formue på at lade danskere udtrykke had til andre danskere via små børn, der tidsnok derhjemme får lært at hade frie mennesker.

Poul Berg
Rønnebærvej 6
Nordborg