juli 30, 2009

Schengen - en narresut

Fra: Amund Garfors, Norge 28.7.09:Vi får sende enda et takkekort til Gro Harlem Brundtland som klarte å lure oss inn under Schengen...
Jo, vi husker jo hvor flott alt skulle bli. Det var ikke måte på hvor bra det skulle bli når vi kom inn i Schengen, EØS og alt det der.


Disse politikerne lyver jo slik at det ser ut som de tro på sin egen løgn. Men nå kommer regninga, og den kommer til den vanlige borger, for det er han som alltid må betale for galskapen disse politikerfjolsa finner på...
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3189732.ece
Amund Garfors [mailto:igarfors@online.no]


Kommentar fra Spydpigen: Nej, Schengen er ikke noget værd. Har vi måske ikke fornylig i TV-nyhederne set, hvordan folkevandringen satte over Middelhavet til Grækenland, Lampedusa og Malta? Ligesom lemminger, der styrter sig fremover over klipper og elve. Og så står de europæiske politiker dér: Bah! som om de ikke vidste, at EU åbnede for Europa i 1978 ! Og som om man ikke havde kunnet forudse denne folkevandring!
Er vi ikke ansvarlige? spørges der i TV. Er vi ikke forpligtede?

Véd enhver husmor ikke....? Véd ethvert dyr ikke, at jo mere afkom man sætter i verden, jo sværere er det at skaffe føden. Nu vil en del så råbe op om tidligere kolonistyre og fanden og hans pumpestok. Intet kan korriges bagud. Man må nødvendigvis forholde sig til nutiden her og nu. Lær afrikanerne at klare sig selv. Den evindelige gaveuddeling mætter måske munde øjeblikkeligt, men den ødelægger initiativer.