juli 19, 2009

Misbrug af børn er ikke kriminelt i islam

Kristeligt Dagblad skrev 18/7, at personer i Storbrittanien, som har med børn at gøre gennem undervisning og lignende nu fremover skal være godkendt til sådant arbejde i henhold til en ny lov. Det drejer sig om børnenes personlige sikkerhed, hvad angår mishandling eller misbrug af børn.
Det svarer altså lidt til den ordning vi har i Danmark, hvor man ved ansættelse på et børnehjem, i en børnehave, eller en fritidsklub, sportsklub for børn eller lignende skal kunne fremvise en straffri attest.
Det er blot den gamle historie om igen, at hæderlige mennesker må lide for de ugerninger, som uhæderlige begår!
Den nye lov i England har vakt stor forargelse blandt britiske forfattere og illustratorer af børnebøger.
”Det underbygger en kultur baseret på mistænkelighed, frygt og manglende tillid, som allerede præger dagens samfund…” siger Philipp Pullman til avisen The Independent, og den kendte drengebogsforfatter Anthony Horowitz bakker ham harmdirrende op.

”Som allerede præger dagens samfund”! Ja, det er pointet! Vestens civilisation bliver rendt over ende på grund af de europæiske politikeres naivitet og dumhed.
Sexreligionen islam har en hel anden indstilling til sex og kønnenes samliv end vi er vant til, og pædofili er en almindelig ligegyldig foreteelse.
Snuskede danske børnebøger fra venstrefløjen gødede jorden i 70´erne for den muhammedanske sex”kultur”.
Her er et klip fra tegneserien ”August og Sofie” fra kunstnergruppen ”Røde Mor”: