juli 25, 2009

Løssluppen liderlighed til Amerikas børn

Jeg ser på bloggen ”synopsis”, at det står lige så uetisk og perverst til i sex-pædagogiske kredse i Amerika som i Europa. Man kommer til at tænke på romerrigets forfald og opløsning. Blot går dette i dag langt hurtigere på grund af teknikken.

Synopsis fortæller om homosex-aktivisten Kevin Jennings, der stiftede foreningen GLSEN, Bøsser (Gay), lesbiske, Hetero (Straight) udddannelses netværk. Foreningens mission har været at placere "bøsse" klubber og træningsprogrammer i så mange skoler som muligt fra børnehaver til afsluttende klasser. De hævder at der nu eksisterer 4000 "bøsse-hetero alliancer.”

Jennings er nu blevet underdirektør for Obama's kampagne fundraising for "LGBT", dvs. "lesbiske, bøsser, biseksuelle og kønskiftede."
I to interviews med Joe Solmonese fra Menneskerettighedskampagnen fremlægger Jennings deres rettigheder.

De vil forhindre at "homoseksuelle" børn bliver mobbet. Jennings opfandt denne Trojanske hest til skolerne skønt man sagtens kan gribe ind mod mobning uden at skulle tilpasse sig en "bøsse" dagsorden. Dette røgslør skal blot skjule den pornografiske virkelighed af GLSEN's "støtte" til børn.
Sexforeningens materiale indeholder skræmmende budskaber, der kun kan være korrumperende for børns seksualitet
Så at sige enhver seksuel handling accepteres og høster bifald både blandt lærere og elever, uanset alder, når det gælder GLSEN. Foreningen støtter også 'kønsforvirring,' gennem - drenge i pige tøj, og piger i drengetøj, selv i grundskolen.

Er det den slags "skolereform" Obama tænker på?

Illustrationen t.h. er et transsymbol for den svenske sex-forening, der svarer til den amerikanske GLSEN