marts 31, 2015

WHO kræver kriseplan

WHO opfordrer Sverige til at bruge kriseplanen mod TBC

Tuberkulose omtales nu som en epidemi. Den hærgede voldsomt i "gamle dage" i fattig-Sverige, og nu er den tilbage igen.  Bloggen Avpixlat, der tør mere end de normalt forskræmte svenskere, har flere gange påtalt, at man lader tuberkulosen have frit indpas i landet med de fremmede. Men faktisk påpegedes det allerede tidligere af en hr. Barkinge i i Skåne i 2002.
Da Sverige endnu ikke har forstået sit ansvar (i denne sag som  i andre) både over for sin egen befolkning og over for de andre EU-lande, har WHO (World Health Organisation) nu opfordet dem til at tage fat.

Læs videre  https://mail.google.com/mail/u/0/#search/TBC/14c668379a23dac5

"I SVT-Rapport samt TV 4 Nyheterna søndag den 9 juni 2002 meddelades att en större grupp TBC-fall inträffat i Stockholm och att en var död.
Det omtalades även att man konstaterat att den aktuella bakteriestammen är resistent. Detta är högst alarmerande eftersom en epidemi kan bryta ut i landet" refereredes det i Danmark

Nu er der så gået 13 år trods advarsler og trods at SVT gerne fylder "nyheterna" med al mulig snak om sygdomme, som ikke er nyheter. Således undgår man at nævne de nyheter, man ikke må tale om.

WHO (World Health Organisation) skal som sagt have givet Sverige en opsang.

Men WHO trænger selv til en opsang! I 2014 hørte vi via internettet, at EU i samarbejde med WHO arbejdede på at gennemføre en tvungen sexundervisning for småbørn i 3-4-årsalderen i alle detailler og at man i den sag totalt ville ignorere børnenes forældrer. Det er ikke umuligt at det i sexsagen ligesom i tuberculosesagen drejer sig om "hensyn" til indvandrerne. De skal ikke lægeundersøges og de skal ikke hindres i at dyrke deres pædofilsex, som de er vant til i deres kultur


Hvad er det for sex-forstyrrede mennesker, der dikterer os sexopdragelse i EU og i WHO ?
Det er sygt!