marts 13, 2015

Lustig ist das Zigeunerleben....

Det synes at gå støt fremad på alle måder i Europa med at nedgøre og ødelægge den europæiske kultur, sådan som det synes at have været planlagt i årtiet efter sidste verdenskrig, hvor der forgæves  advaredes.
Zigøjnere er strømmet ud over hele Europa fra deres gamle hjemegne i
øst og har bl.a. med verdensfinansmanden George Soros' og EU's hjælp fået gennemtrumfet opholdstilladelser og lovliggjorti tiggeri. Zigøjnerne søger gerne til Italien, da deres rumænske sprog jo er beslægtet med italiensk.
Men eftersom italienrne efterhånden er lede og kede af de snuskede zigøjnerlejre har man kunde bruge denne situation som begrundelse for, at  staten må sørge for faste huse til disse nomadefolk, som kan føre frem til en accept af dem som en fast minoritet i Italien.

Beppe Grillo, var en kendt komiker og aktivist, som i 2009 var blevet dødtræt af Italiens politik og med brask og bram brød ind det politiske liv med en sand folkebsvægelse, som han kaldte "Fem Stjerner"

"Grillo" betyder egentlig "Fårekylling", en vigtig figur i "Pinocchio". Vi hart jo ordet på dansk  i betegnelsen "grille", at have en grille