marts 12, 2015

Nærmere Gud til dig!

"Lad jer kastrere så nærmer I jer Gud". Henved 400 mænd troede på det og fulgte rådet fra deres åndelige indiske leder, som nu anklages for at have manipuleret hundredvis af personer mellem år 2000 og 2015 ved at indgyde dem mod til at lemlæste deres kønsdele.

Den helgen  som lykkedes at overbevise sit mandlige publikum til over for Vorherre at afskaffe sine testikler, hedder Gurmeet Ram Rahim Singh og er teleprædikant og sanger og et meget kendt medieansigt i Indien
Historien kommer fra "India Today". Hexekunstneren, som nu er blevet opsnuset af Centralbureauet for efterforskning og anklaget for massekastration, bevises blandt andet gennem prøver og vidnesbyrd af desperate ex-tilhængere. Det var en gammel elev, Hans Raj Chauha, som selv underkastede sig kastration for syv år siden, som fandt frem til ham. Ofret fortæller, hvordan man garanterede ham at han vilde møde Gud hvis han skaffede sig af med sine testikler. Ligesom mange andre troede han tosset nok på det og befriede sig for sine sædkirtler.


Kilde: fra Italien:
http://www.ilgiornale.it/news/cronache/santone-convince-400-uomini-castrarsi-cos-vi-avvicinerete-1100525.html

Spydpigen: Trist, at han ikke har overbevist de overtroiske muhammedanerne om dette.