maj 25, 2010

Stop planer om moskeer

Her er et nyt indlæg til Borgmesteren for Teknik og Miljøudvalget i Københavns Kommune:

Under henvisning til det kommende moskebyggeri i København er der et par ting, som ingen åbenbart helt har fået fortalt eller vil tro på. De folkevalgtes uvidenhed eller påtvungne/påtagne politiske korrekthed er dødsens farlig for landet. Det samme gør sig gældende i hele den frie verden. Man går ud fra, at islam bare er en anden form for kristendommens medmenneskelighed og kultur. Det er den ikke. Islam betyder død over alle "vantro", der ikke tager sig i agt. Det er en krigerisk politisk organisation, der intet har med religion at gøre. Muhammed var en svindler, og Allah er kun hans egen opfindelse. Alle de ignoranter, der jubler over muligheden for at bringe dette fjendske fremmedelement ind i vor verden, er at betragte som nye Fritz Clausener, Paul Nielsoner, Lasse Budtzer, Uffe Ellemanner eller Quislinger.

Islam tror på sin egen universalitet og ”Allahs eneste religion”, og muslimer bliver påbudt at underlægge hele verden under islam. Under islams love om underkastelse får ikke-muslimer valget mellem at konvertere til islam eller betale en voldsom skat, som skal betales offentligt. Under betalingen vil den betalende blive ydmyget for stadig at være vantro. Han har ikke politiske rettigheder på linje med muslimer. Ikke-muslimer betragtes ikke som ligeberettigede borgere, de bliver ikke behandlet lige ved ansættelser, ansøgning om bolig, og specielt ikke i forbindelse med besættelse af ledende stillinger. Dette er normalt, og har været det i næsten 14 århundreder i alle islamiske lande med kristne mindretal. Denne underkastelse er først og fremmest en anerkendelse af islams politiske førsteret over alle andre systemer, og denne overlegenhed er det obligatorisk at acceptere. Dernæst, i sin rolle som overlegent religiøst og politisk system, bygges moskeer overalt. I islamiske lande har andre religioner forbud mod at vise deres tro åbent og bygge deres hellige huse: Byggeri af kirker og lignende er stærkt begrænset og kontrolleret. På denne måde er moskeen et fast symbol på den religiøse og politiske identitet af folket. Kuplen beskriver de selv som stålhjelmen, minareterne som spyd og halvmånen som et segl. Enhver troende er Allahs soldat.

Allerede i dag er fødselstallet dalende blandt landets oprindelige beboere, da man ikke ønsker, at ens afkom skal lide det, der er værre end døden under den snarlige islamiske magtovertagelse.Tænk jer om, og sæt jer ind i problemet. Der er nok, der kan fortælle jer om det.

Venlig hilsen Poul Berg
Nordborg.