maj 03, 2010

Apartheid

I 2001 var der nogen, der - med henblik på muslimske piger - foreslog at oprette statsstøttede pigeklubber, hvor drenge var forment adgang? (Weekendnu 19/10 2001). Statsministeren udtalte sig positivt til idéen. Lyder det besnærende? Kunne man måske så undgå voldtægter? Næppe.

Privat kan piger holde så mange klubber og selskaber de vil uden drenge, men offentligt statsstøttet? Nej og atter Nej! Vi skal ikke have apartheid-system med piger for sig og drenge for sig. Kvinder har kæmpet for ligestilling i årtier. Drenge- og pigeskoler afskaffedes, fordi drenge og piger har godt af at gå i klasse sammen. De sliber hinanden af. Pigerne kan lægge en dæmper på drengenes opførsel og sprog, og drengene kan forhindre tøsepjat. Idéen om statsstøttede pigeklubber stammer givetvis fra islam. Dér gemmes pigerne væk bag kontrol og slør. Resultatet af delt isoleret naturstridig opvækst synes kun at føre til, at de unge mennesker bliver sex-fixerede, så det vil næppe mindske antallet af voldtægter - tvært imod.

(Idéen var i tråd med Det kriminalpræventive Råds pjece ”Voldtægt kan forebygges”, hvor man råder kvinder til at blive hjemme og låse alle døre forsvarligt. Det var desværre ikke sagt i spøg!)