august 22, 2008

Demonstration pro grønlænderne, som mishandles


Hvor er det godt, at velfærdsminister Karen Jespersen har sagt klart og tydeligt, at det er ganske uacceptabelt, at muhammedanere har truet og stenet vore grønlænere ud af Gellerupparken. Der findes næppe nogen religion eller folk, der er mere racistisk end islamdyrkerne. Politiet burde finde de skyldige og får dem behørigt straffet

Muhammedanere tilstræber da apartheidsystem overalt, hvor de kommer, idet de ejer en storsnudethed, som hverken har hjemmel i deres plads i verdens videnskab eller kultur eller i den opførsel en del af dem skamløst lægger for dagen.

Grønlænderne er danske statsborgere med de rettigheder, der hører til. Endel af dem kan måske regnes til vore svageste medborgere, men det berettiger ikke fremmede til at håne eller hunse med dem, overfalde dem, true dem, mobbe dem etc.

Som Australiens tidligere prime minister sagde til islamisterne: bryder I jer ikke om at være her, så rejs! Vi accepterede jer, fordi I bad om hjæp, men accepterer I ikke os, vort demokrati, vor tro og vor levevis, så farvel!

Der afholdes demonstration pro vore grønlændere i morgen lørdag den 23. August kl. 12.00 på Rådhuspladsen i Århus.

Mød op alle, der til bunds forstår alvoren i situationen.
I dag: grønlænderne.
I morgen: alle andre danskere