januar 25, 2008

Det har han tid til!



Da vi i Småland i 2004-5 oplevede fire grusomme mord på ensomboende, blev smålændingene oprørte over den megen vold og myndighedernes ligegyldighed. ”Sjöbodagruppen” indsamlede underskrifter og bad justitsminister Thomas Bodström (S) komme ned til Markaryd og lytte til folket i skovene, men nej, han havde ikke tid! Han skulle se fodbold!!!

Da så oppositionsleder Fredrik Reinfeldt en chance for at markere sig som en tidlig optakt till valgdagen 2006.

Nu forstod Bodström, at han havde båret sig dumt ad og kom snart efter til Småland. Han tog sin 2-årige (?) datter med for at charmere befolkningen, men udrettede i øvrigt intet.



Nej, selvfølgelig er regerings- og rigsdagsmænd meget ophængt. Tænk alt det papirnusseri de skal igennem hver dag!!! (ja, det tror du!)
Nu efter sidste valg faldt Bodström ned fra justitsministertaburetten, men sidder stadig i rigsdagen.

Bloggeren og journalisten Kurt Lundgren, Östra Ölands fria horisont, skrev fornylig til Bodström og spurgte, hvordan han som rigsdagsmand kunne få tid til at optræde som advokat i en voldtægtssag i Ystad. Er rigsdagsarbejdet ikke et heltidsjob?

Men han blev mildt sagt overrasket over svaret:
Bodström skrev, at der ikke var noget mærkeligt ved at have en opgave ved siden af rigsdagsjobbet. I rigsdagen har man ca. 10 - ti - timers bunden tid om ugen, skrev han.

Ja, du læste rigtigt: 10 timer. Hvem ude i den virkelige verden har ti timers arbejdsuge til en løn på 50.000 kr. - ganske vist svenske - om måneden? spurgte Kurt Lundgren på sin blog
Östra Ölands fria horisont, http://kurtlundgren.webblogg.se/


Hvordan står det til i vort Folketing?