maj 28, 2007

Vigtig meddelelse om HOT AIR

Da man stadig löber på folk, der ingenting ved om islam, så har jeg tilladt mig at göre opmärksom på en ny blog, som skal råde bod på dette og som jeg så omtalt i dag på blogbot.politik. Jeg har tyvstjålet den derfra, da sagen er vigtig:


Zonka På Dansk
Zonka’s Danske Talerør

28. May, 2007 - 01:23:43 by Zonka
Hot Air introducerer: Koran Blogging…
Video og Nyhedsbloggen Hot Air har i samarbejde med Robert Spencer fra Jihad Watch startet en ny feature: »Blogging the Qur’an«.
Som det skrives i Introduktions meddelelsen (min (=Zonkas) oversættelse):
Startende søndag d. 27 maj, vil Hot Air bringe en ny serie som vi håber vil afføde diskussion og blive en resource for alle som ønsker at vide mere om Koranen og dens rolle i den islamiske verden, i al-Qaeda og andre terroristgruppers ideologi samt dens rolle i en milliard muslimers liv verden over. Robert Spencer fra Jihad Watch vil blogge Koranen medens han læser gennem den, og bringe Hadiths og Islamiske skikke og traditioner ind i diskussionen. Introduktions afsnittet vil komme her [på Hot Air – red.] kl. 09:00 [Amerikansk tid – red] og Robert vil deltage i læsernes spørgsmål og svar i kommentaterne.
Blogging the Qur’an tager sin inspiration fra Slate’s Blogging the Bible projekt, men »Blogging the Qur’an« vil være meget anderledes ihvertfald i et aspekt. I »Blogging the Bible«, blogger David Plotz om Bibelen som om han læser den for første gang. Robert Spencer på den anden side, læste Koranen for første gang i 1981 og har studeret den og de islamiske traditioner og skikke, der informerer Koranstuderende lige siden.
Vi håber på en grundig og gennemgribende diskussion af Koranen, ikke håndplukkede eksempler, men læst, blogget og diskuterer fra start til slut, da denne bog er blevet en yderst vigtig bog i vor tid.
Link til del 1 af: Blogging the Qur’an
Jeg håber at mange vil deltage i denne gennemgang af Koranen, og lære noget mere om hvad det er som Islam står for og hvad det er der motiverer muslimer til at handle som de gør. Ved at kigge Koranen og dens lære igennem, vil vi ikke blot lære mere om Islam, men forhåbentlig også mere om hvad vi selv står for og hvilke værdier og traditioner som vi ønsker vores samfund skal bygge på. Som altid Uvidenhed gør blind – men viden og kendskab gør stærk.