maj 22, 2007

De må ikke tage hensyn til eget land

TV-nyhederne søndag aften (20.5.07) havde vældigt travlt med, hvor meget eller lidt, Anders Samuelsen fra Ny Alliance havde passet sit arbejde i EU-parlamentet.
Det gav indtryk af, at parlamentet er noget vigtigt for Danmark. Det er det måske, men nok ikke på den måde som den brede befolkning bilder sig ind. De tror givetvis, at de danske politikere, der er valgt ind i EU-parlamentet taler Danmarks sag nede i Bryssel.

Men det kan de ikke! Det må de ikke! Deres folkelige tilknytning til Danmark ophører den dag, de vælges, for ifølge EU-reglerne er det politikerne forbudt at tage noget som helst hensyn til eget land.
EU er en mastodont, som arbejder for øget magt til feudalstaten EU. EU-bestemmelserne står over vasalstaternes egne love. I virkeligheden er medlemslandenes stats-/regeringschefer, som udgør EU-kommissionen, de eneste, som har nogen form for demokratisk legitimitet bag sig.
EU-Parlamentet er en af verdens mest magtfulde arbejdspladser. De 785 parlamentarikere afgiver stemme om lovforslag om store dele af hverdagen for 490 millioner borgere og verdens største erhvervsliv. Men magten strækker sig langt videre end de formelle beføjelser. Parlamentarikerne blander sig i alt fra udenrigspolitik og menneskerettigheder til uddannelse, kultur og ligestilling.