oktober 20, 2013

Sexjihadist i Syrien

For en måneds tid siden skrev Hodjanernes blog om sexjihadismen i Syrien, mens Trykkefrihedsselskabets Sappho bragte en spydig tegning, åbenbart inspireret af "Moulin Rouge".

http://hodja.wordpress.com/2013/09/20/sex-jihad-tunesiske-piger-vender-gravide-hjem-efter-at-have-stottet-islamisterne/

Hodjanernes Blog 20 september 2013
Sex Jihad : tunesiske piger vender gravide hjem efter at have “støttet” islamisterne
Islamisterne kan ikke længere vente på de 72 jomfruer ved døden…
En video viste den tidligere Mufti i Tunisien Sheikh Othmln Battikh meget skuffede ansigt over denne prostitution og umoral i Syrien og fortalte, at 13 tunisiske piger er blevet “narret” til at rejse til Syrien for at agere feltmadrasser for oprørsstyrken for at gøre hæren stærk nok til at slå Assad.

Nu skriver den italienske blog, Lisistrata.com/news, om en stolt "sexjihadist" den 16.oktober 2013:

Sexjihadist: ”I Syrien har jeg på èt år haft samleje med 152 mænd
"”Du kommer i Paradiset”. I tillid til dette løfte er en tunesisk kvinde på 21 år blevet overbevist af sin mand til at droppe historiestudierne ved universitetet i Manouba og begive sig til Syrien for at blive sexjihadist. Det Salafistiske parti i Tunis rekrutterer unge kvinder til prostitution på en ”lovlig” måde for at ”tilfredsstille sextrangen hos jihadisterne i Syrien og give dem kraften tilbage, så de kan overvinde fjenden.”.
Sex med 152 mænd
Det tunesiske ugeblad ”Al Mijar” skriver på arabisk om den unge kvinde, som ikke har villet afsløre sit navn. Pigen forlod sit land i juni 2012 og rejste ind i Syrien via Tyrkiet og har der haft samleje med 152 forskellige mænd. For at gøre sagen ”halal”, d.v.s. ”lovlig” efter islamisk opfattelse, har kvinden taget skilsmisse fra sin mand og har indledningsvist dyrket sex med lederen af afdelingen fra Al Qaeda, Jabhat Al Nusra.
Fem brudgomme om ugen. Hver uge havde kvinden ”ret til fem nye brudgomme”. Ægteskabet varede nogle få timer, netop nok til at slukke jihadistens sexuelle begær. Som forklaret af den unge kvinde kunde hun kun nægte samleje under menstruationsperioden. Udover hendes sexuelle opgaver ”beskæftigede hun sig med hjemmets husholdning”, fortæller hun. På grund af de mange forbindelser med mænd fra forskellige forebyggende hygiejniske forhold, tilstår hun at have pådraget sig forskellige hudsygdomme. Nogle af hendes kammerater har også fået Aids.

Da hendes første mand blev dræbt, vendte pigen tilbage til Tunesien i august i år som gravid i sjette måned. Ifølge det tunesiske ugeblad blev manden faktisk henrettet i Syrien af de selvsamme medlemmer i Al Nusra for opposition imod emirens autoritet.

(Oversat fra italiensk af Gertrud Galster).