oktober 29, 2013

Islamisk Humbug


Klip fra italiensk Kronik fredag 25. oktober 2013

Magdi Allam 19. maj 2013: "I Colle i Toscana er jeg blevet narret af Jabareen".

“Nej til moskèer. Dem skal vi frygte!”


Den italienske journalist, forfatter og EU-parlamentariker, Magdi Christiano Allam, der er født i Ægypten og konverterede til kristendommen, døbt af paven i Peterskirken påsken 2008, skrev i avisen ”Il Giornale” maj 2013: ”I Colle Val D'Elsa (i Toscana) råber megafonen fra den ny italienske moskè om islamisk integralisme”. Og igen: ”Vi - d.v.s. mange uden forståelse, andre uansvarlige - hjælper til med at udvikle kvaliteten af det islamisk korrekte i Italien. Til at begynde med fik vi moskeen i Segrate, den første med kuppel og minaret, accepteret i lokalsamfundet i ærbødighed for det islamiske samfunds ønske om at slå rødder i vort land. Siden fik vi stormoskeen i Rom, finansieret af Saudiarabien, accepteret af landets politikere, som har regeret republikken som et monument over Italiens valg at alliere sig med og undekaste sig indehaverne af olieguden på den anden side af Middelhavet. Nu, endelig, i tilknyning til globaliseringen, som er inspireret af multiculturalismen og finansspekulationer, indvier man Moskeen i Colle Val D'Elsa, ønsket og administreret af en offentlig italiensk institution, nemlig kommunen (som altid har været styret af kommunister og deres efterkommere), finansieret med i alt 500 tusinde Euro af en italiensk bank, Monte dei Paschi di Siena, ved hjælp af deres fond (som også er i hænderne på kommunister og deres efterkommere). Den vil således være den første moske i Italien, som vil repræsentere og fungere som en klangbund for det såkaldte ”Arabiske Forår”.


Hvad angår det sidste argument om det såkaldte ”Arabiske Forår”, har MA - blandt andet og med tilslutning - en ganske klar tanke: ”Den allerstørste mæglende løgn, som har tilladt integralisterne og de extreme islamister at komme til magten lige foran næsen på os ved at tage imod donationer fra Qatar og Saudiarabien (de fulde omkostninger ved moskèen er på 1,5 millioner Euro), netop hvad der finansierer de islamiske terrorister, son massakrerer de kristne samt de islamiske mindretal, som ikke er sunnier.”
Italienerne og hele verden husker godt billederne af de nordafrikanske befolkninger, som gik på gaden for at protestere og kræve en sunami af nye regler. I Ægypten, Tunisien etc. Ikke engang ved at gøre tvært imod. Netop nu, er det islamiske parti Ennahda (som har fortiet sin holdning) i alvorlige vanskeligheder på grund af gadeprotesterne efter at det Muslimske Broderskab i Ægypten er blevet klædt af til skindet af militæret.


Allams tanke er klar, soleklar. Den afgørende dag er kommet for Colle. I dag er moskeen blevet indviet. Den var så inderlig ønsket og støttet gennem årene af kommunestyret. Et eksempel på demokrati? Eller på multikulturalisme? ”Jeg har omhyggeligt fulgt hændelserne angående Moskeen i Colle” – var Allams telefoniske kommentar – ”og jeg deltog også selv i forhandlingerne mellem borgmester Brogioni og lederen af Colles muhammedanske råd, Feras Jabareen som jeg dengang anså for moderat og at han ikke havde noget som helst at gøre med UCOII (Unione delle Comunità ed Organizzazione Ialamiche in Italia). Så opdagede jeg, at jeg var blevet narret. Jabareen og den islamiske forening, som forhandlede med Colle Kommune og som har fået penge fra fondet MPS, er en vigtig del af UCOII. I overenskomsten tales der om, at moskeen indgår som en del af selve UCOII's ejendom. Dette er en meget alvorlig ting, ikke bare fordi moskèen er finansieret af an italiensk bank og af den kommunale administration, men også fordi den opstår som en aftale imellem Colles såkaldte Islamiske Forening og kommunen med en bestyrelse, hvori der sidder medlemmer dels fra kommunen og dels fra det islamiske samfund. Deter dermed en legitimering fra den italienske offentlige forvaltning til en moskè under UCOII, som i Italien på det ideologiske plan repræsenterer Det Muslimske Broderskab.”



Det er frem for alt dette, som bekymrer Allam, forbindelsen mellem UCOII og det Muslimske Broderskab, som nylig blev afsløret af hæren, f.eks. i Ægypten, og fortielserne hos filo-integralisme-tilhængerne. Derfor anser Allam det såkaldte ”Arabiske Forår” for en mæglende løgn, for i de lande, hvor det er foregået har det hjulpet islamiske formationer til magten, som bestemt ikke er moderate. ”Det muslimske Broderskab er en extrem islamisk bevægelse” – afslører Allam - ”som også fornylig har vist sin grusomhed i Ægypten og Syrien og sin beslutsomhed med at infføre koranens lov”.
Der er altså direkte forbindelse mellem UCOII og Broderskabet: ”Det er et tema, som jeg allerede har mødt tidligere. Lad os sige UCOII ikke officielt tager del i Broderskabet, de fremtrædende elementer i UCOII repræsenteres af foreninger, som repræsenterer Broderskabet. For eksempel” - fortsætter Allam -”også ved de sidste valg i Tunesien, har der været et par unge tunesiere i Italien, som har deltaget i valget i forbindelse med Ennahda, som er Det muslimske Broderskab i Tunesien. Der er ingen officiel indramning, men der er helt sikkert en ideologisk forbindelse, som aldrig fornægter det ideologiske naboskab mellem personer i UCOII, som omgås i de miljøer, der er forbundne med Broderskabet. Det er pointen”.


Colle Kommune har gjort en alvorlig fejl. Den har hjulpet til med dette system”, siger Magdi Allam.

Altså nej til moskèer?

”Jeg er absolut imod moskeer i Italien. I dag gælder det at dæmme op for den islamiske invasion, som griber om sig på den anden side af Middelhavet og som også foregår i Italien og Europa gennem netværket af moskeer og koranskoler. hjælpeorganisationer og finansorganisationer og – som det sker i Storbrittanien – til og med gennem de islamiske domstole. Vi må være meget strenge i denne sag. NEJ til nye moskeer i Italien. Når man en gang har skaffet sig brohoveder og fæstninger opretter de staten i staten”.



Oversat af Spydpigen.