oktober 24, 2013

Hvad er sandt?

Vil verdens storfinans regere over os alle uden menigmands indblanding? Storfinansen har bidraget til mange sociale hjælpeprogrammer f.ex. til oprettelse af univertsiteter, kollegier o.l., hvorved deres navne har opnået en god klang Således at også deres rævestreger kan blive accepterede af de manipulerede befolkninger.

Hvorfor var det så vigtigt for "Bilderbergerne" og deres bagmænd, at deres idèer, møder og programmer blev holdt hemmeligt? Hvordan fik de massemedierne til at holde mund i fyrretyve år, mens vi andre vandrede søgende rundt i ørkenen for at finde det korn af sandhed, som vi kunde holde os til? Hvad foregår der? Hvad går projekterne reelt ud på? På Svalbard f.ex.? Er der ikke nogen fri og uafhæng og ubestikkelig granskende journalist som kan grave ned i sagerne og røbe resultatet?

Jeg kender een, der har gravet dybt, men han begyndte desværre forkert. Han lod forstå, at han var kristen, ja, tilmed troende kristen. Dermed var han af tidsånden stemplet som utroværdig, skønt han altid omhyggeligt angiver kilder og dokumenter til sine artikler.

"Conspiracy", "fantasi", "tankespind" hånede man. Men NB uden at læse og tænke. Det behøvedes ikke! Fantaseren foragtedes. Men fantasi er et begreb som er særdeles vigtigt f.ex. for politi ved opklaring af forbrydelser, ligesom det er et nødvendigt våben indenfor faget spioneri og contraspioneri - for ikke at sige inden for videnskabelig forskning. Hvormange  videnskabsmænd har ikke fra de første tågede ideer fundet frem til videnskabelige beviser f.ex. indenfor medicinen (til trods for at de var troende! Man skal altså ikke smække døren i af den grund!)

Hvem er Bilderbergerne? Hvad er deres mål? Og hvem er deres bagmænd?
Pengefolk, pressefolk, politikere, pampere? Verden, hele verdenen - skulde smelte sammen og blive een og styres af verdens storfinansmænd (Rockefellerne,  Rothschild, Soros?). EU blev oprettet og allerede dèr viste der sig snart de første tegn på enerådighed, dels ved hemmeligholdte forhandlinger og traktater og ved at ignorere folkeafstemninger. Det brede folk havde intet at skulle have sagt.

En af disse verdens finansmænd hedder George Soros. Han arbejder ihærdigt med en plan for Europa: Vi skal tvinges til at acceptere islamister og zigøjnere overalt.  Den 3. marts 2011 afholdt integrationsborgmester Anna Mee Allerslev et møde som start på en ny kampagne for integrering af muslimer i Europas storbyer.

I invitationen oplystes om en aktuel rapport ”Muslimer i Köbenhavn: Jeg hörer til”.  Den var en del af et projekt fra George Soros’s ”The Open Society Foundation”, kaldet ”At home in Europe”, som ”arbejder på at øge social inklusion af minoriteter og marginaliserede grupper i Vesteuropa”. – ”Open Society Foundation fulgte rapporten op med konkrete aktiviteter i København i samarbejde med lokale aktører”. Borgmester Allerslevs oplysninger på Rådhusmødet var yderst povre. Hun fortalte ikke, at George Soros stod bag, men hans logo fandtes på flere internetopslag angående inter-EU-kampagnen for integrering af muhammedanere og zigøjnere. På Rådhuset vistes der plakater med sådan propaganda fra Marseille, Hamborg og andre byer.


Finansmanden George Soros betegnes skiftevis som en engel eller en sort djævel. Den svenske blog "Fria Tider" skriver att George Soros gjorde sig känd som valutaspekulant under finanskrisen 1992, då han var den drivande kraften bakom Sveriges havarerade fasta växelkurs. Han förstod att utnyttja brister i lagstiftningen som gör det möjligt att påverka valutakurser på ett annat sätt än aktiekurser, bland annat genom utspel i medier. Trots detta dömdes Soros för insiderbrott 2002 i en fransk domstol. Senast 2011 skrev Fria Tider att Europadomstolen hade nekat George Soros prövningstillstånd i ett mål där han hade stämt Frankrike för brott mot de mänskliga rättigheterna.

Når der opstår tvivl om politiske tiltag, når ting hemmeligholdes eller forvanskes, når tingene ikke længere synes at hænge ordentlig sammen, så er det ikke sagen at "tro" det ene og det andet, så er det på høje tid at få kulegravet sagerne og få vigtige dokumenter frem fra arkivhylderne.