juni 07, 2013

Islamisk Prostitution voksende problem i Europa

Det er et paradox.
På stadig flere steder i Europa organiseres muslimsk “moralpoliti”, først og fremmest af unge saladister.
Shariabander patruljerer i boligområderne for at bekæmpe alt, hvad sharia ser som umoral. I Storbrittanien fører det stadig oftere til spektakler med lokalbefolkningen, som ikke accepterer sådan noget som at pubs (værthuse) lukker, væddespil forbydes, musik ikke må spilles på gaderne og at alle kvinder skal være insvøbt i hovedtørklæde.


Så er det jo sært, at politibetjente og journalister kan konstatere en kraftig øgning af prostitutionen mellem islamister....
Det har jo længe været velkendt, at koranens surah 4:24 tillader såkaldte tilfældige ægteskaber. Ayatollah Khomeini var kendt for ofte at tillempe Nikah al-Mutah og rekommandere det i sine skrifter. En af hans trosfæller fortalte om, hvordan han tillempede det som pedofili på sine rejser. Filmen med interviewet er nu fjernet fra You Tube (Ha, sikke en overraskelse!).
Mutah anvendes i høj grad i shiadominerede områder.


**
Derimod var sunniernes retslærde allerede på et tidligt tidspunkt skeptiske imod det såkaldte “mutahægteskab”. Allerede den anden kalif, Omar, hævdes at have fordømt sådan noget som rent horeri...
Men for at sunnierne ikke skulde miste alle fornøjelser som shiaerne fik tilbudt, udviklede lovskolerne i stedet for Nikah al-Misyar (kan omtrent oversættes med tilfældigt ægteskab på rejse). Som BBC formulerer det, nu kan man få en-times ægteskab.
Og bruger det åbenbart i stor skala.
(Måske den såkaldte “blotter-imam” fornylig i Pildamsparken i Malmø, Shahid Mahdi, bare blev misforstået, da han forsøgte at tilbyde en kvinde et snapægteskab).
**
En sunnijurist i Storbrittanien konstaterer:
I følge den islamiske lærer (læremester) Mushtag Lodi, “det islamiske samfund har udviklet smarte metoder til at snyde sig fra sine egne restriktioner, hvad angår sex før ægteskabet og promiskuitet og for at undgå at begå den alvorlige synd “zina” (uægteskabelig sex) kræver det en alvorlig.
Eneste formål med Misyar og Mutah ægteskab 
er sexuel tilfredsstillelse på en lovlig måde.


Ligesom de fleste metoder i det islamiske samfund, er også dette lagt til rette til fordel for mænd.


Kilde: Soeren Kern: Britain Islamic Temporary Marriages on the Rise
(Tidsbegrænsede islamiske ægteskaber tager til i Storbrittanien).

Hvad siger imam Abdul?