november 03, 2008

Pædagoger må ikke lave politisk agitation

Gennem bloggen ”Værdikampen” http://www.vaerdikampen.dk er jeg blevet opmærksom på nedenstående artikel fra Netavisen 180 grader 30. okt 2008:


Professor: Pædagoger misbruger deres job til politisk agitation
Pædagogernes stadig mere agressive brug af kommunale institutioner som opslagstavle for deres private politiske synspunkter er nu endelig faldet en kommunalpolitiker for brystet. Juraprofessor slår fast, at det bør stoppes.



Landets pædagoger træder i mange tilfælde langt over stregen, når de bruger deres arbejdsplads til at propagandere for politiske holdninger om, at politikere ikke bør give skattelettelser, eller at politikere der effektiviserer børnepasningen er ude på at ødelægge børns liv. Det slår professor i forvaltningsret ved Københavns Universitet Steen Rønsholdt nu fast overfor Ritzaus Bureau.
"De må ikke bruge deres stilling til politisk agitation. Det er uvedkommende i forhold til at passe børn. Det kan aldrig blive deres opgave at udføre indoktrinering af hverken forældre eller børn," siger Steen Rønsholdt.


Bannere og plakater med politiske budskaber er de senere år blevet en stadig mere almindelig del af danske forældres hverdag, når de afleverer deres børn til pasning i børnehaver og vuggestuer. Senest har pædagogernes fagforening, BUPL, distribueret en plakat til ophængning i daginstitutionerne, som protesterer mod den skattelettelse i København, som et bredt politisk flertal i Borgerrepræsentation har vedtaget.


Men nu har mange forældre fået nok, mener det konservative borgerrepræsentationsmedlem Majbritt Mamsen:
"Forældrene er dødtrætte af, at de bliver fortalt, hvad de skal mene. Vi vil ikke begrænse pædagogernes ytringsfrihed, men nu henstiller vi til, at man ikke misbruger e-mails eller hænger politiske bannere op, så forældre konstant tæppebankes med politiske holdninger," siger Majbritt Mamsen til Ritzau.






Det er rart at se, at der findes konservative blandt de konservative. Tak til MB Majbritt Mamsen for hendes engagement!


Det er i år fyrre år siden, at 68´ernes samfunds-revolution begyndte og desværre blev underkendt af naive borgerlige politikere, som intet gjorde for at forhindre den udflippede marxisme i nedbrydning af samfundet! Der er rigeligt med håndgribelige beviser på hvordan pædagoger, socialarbejdere, børneteatre etc. fra 1968 (og måske tidligere) propaganderede groft over for børn i børneinstitutioner. Den kommunistisk ledede fagforening BUPL undså sig ikke for grov politiseren og tog børnene som gidsler imod forældrene i den af dem selv (?) oprettede forældreforening FOLA.


Bogstaverne BUPL udlagdes da også tidligt som ”Børn Under Politisk Ledelse”!


Om 68´ernes fremfærd kan man læse i bogen ”Femte Kolonne. 14 års kamp mod nedbrydningen af dansk kultur”.