november 28, 2008

Basker-Bashi igen.


Naser Khader lægger ikke fingrene imellem på tale om Bashi Quraishi: Han skader Danmark!


Skrevet af Maja (på hvis blog?) 6.11.08:


Bashy Quraishy opfordrer på YouTube de muslimske lande til at boykotte Danmark på grund af den - efter hans mening - voldsomme islamofobi herhjemme. Det er, ikke underligt, faldet Naser Khader for brystet. Det er ikke just de positive ord, der står i kø i partileder Naser Khaders mund, når talen falder på den danske integrationsdebattør Bashy Quraishy. Quraishy er ifølge Khader en fupmager med et tvivlsomt generalieblad, der for EU-midler rejser EU tynd for at sprede negative historier om Danmark og danskerne.


[...]


I videosekvensen, der via internettet er tilgængelig for hele verden, beskylder Quraishy på engelsk Dansk Folkeparti for at have ændret Danmark fra at være et humanistisk land til at være et islamofobisk land. Han nævner en række konkrete udtalelser fra DF-medlemmer, hvor islam er blevet sammenlignet med kræftsvulster, tørklæder med hagekors og lignende udtalelser. Mest sørgeligt er ifølge Bashy Quraishy, at Dansk Folkeparti er det tredjestørste parti i Folketinget. Og det bør omverden reagere imod, mener han.

- Muslimske lande skulle også reagere meget stærkt. Det kunne være en boykot, politisk eller økonomisk. Jeg ved det ikke. Men det er vigtigt at sende en besked fra de muslimske lande, siger han.

Hvis Bashy Quraishy tror, at danskernes syn på islam og muslimer bliver mere positivt af, at diverse muslimske lande, med deres enorme underskud på demokrati og menneskerettigheder, prøver at presse eller true os - så har han overhovedet ikke forstået det land og det folk som har taget ham ind og givet ham husly og rettigheder på linie med os andre!