november 02, 2008

Moskéernes opgave i Vesten

Tysklands største moské åbnede for nogle dage siden.
EU og EU-politikere er som brugbare-idioter (?) eller fuldt bevidste landsforrædere eller korrumperede (?) meget ivrige for at propagandere for islam og hjælpe islam med at få overtaget over befolkningerne i Europa.

Foreningen Dansk Kultur har udgivet en meget lærerig bog om "Moskéens rolle", hvorfra jeg citerer et lille afsnit:

"Moskéens rolle i Vesten
Udadtil kan det forekomme, at moskéens rolle i Vesten er den samme som i den islamiske verden. Det er kun rigtigt i meget begrænset omfang. Moskéernes rolle i Vesten er langt mere kritisk end i den arabiske/islamiske verden.

I den islamiske verden befinder moskéen sig i "Islams Hus", hvor islam er statsreligion, Sharia hovedkilden til lovgivning og alle væsentlige embeder kun kan indehaves af muslimer.
Dér betragtes de andre = ikke-muslimerne som dhimmier, der ikke er ligestillede med eller har samme rettigheder som muslimer.

I Vesten derimod befinder moskéerne sig i "Krigens Hus". Da islam ikke hersker i landet, men befinder sig i en krigstilstand mod andre religioner, anses religionen mere for et privat og personligt anliggende.

Islamiske lærde har forsøgt at opbløde dette ved at sige, at hvis muslimer fik deres rettigheder og ikke blev udsat for forfølgelse, ville man i stedet bruge betegnelsen "Dar a´Sulh" = Forsoningens Hus.* Men på grund af de ideologiske sammenstød mellem islam som et totalitært system og et frit samfund betragtes Vesten stadig mere som anti-islamisk og dermed som "Krigens Hus".

At være i krigstilstand suspenderer alle normale islamiske regler og normer. Det legitimerer også en særlig jurisdiktion (jurisprudence), der er udformet (promulgated) netop til disse omstændigheder.

Indadtil lider moskéerne og de islamiske samfund af interne splittelser: identitesproblemer, spørgsmål om socio-politiske friheder fra et islamisk synspunkt, fraktionsdannelsere på grund af disse splittelser. Dertil kommer opgaven med at opdrage gode muslimer i ikke-islamiske omgivelser, samt at tage vare på konvertitter fra det omgivende samfund."


*) Spydpigens kommentar: lad dig ikke narre af, hvad nogle islamiske lærde siger eller lover. Det er taquia-snak.
Der er absolut intet, der tyder på, at islam skulle give efter for Vestens tankegang og demokrati.
Islam er et erobringstogt, som de har drømt og talt om i århundreder. Taler de om "forsoning", så betyder det, at vi skal forsone os med islam og deres diktatoriske regimente.