november 12, 2006

Interne anliggender

Det svenske Riksförbundet för sexuell Upplysning, RFSU, presser på i Sverige med at få gennemfört en svensk lov om fri abort for alle kvinder i verden (abortturisme) imod, at kvinderne selv betaler for indgrebet. "Det er uacceptabelt, at udenlandske kvinders ret til abort i Sverige" ikke snart vedtages ved lov i Sverige, mener RFSU og bakkes op af de vestrevredne partier og massemedierne.

Sådan lov var på tale under forrige regering.

Sverige har Europas mest generøse abortlov. Vil man åbne den for alverdens kvinder, så er det et indgreb i andre staters interne anliggender. Det vil indebære enorme pengeindtægter for Sverige i lægebranchen.

Hvad er det for en "ret" de udenlandske kvinder har til at få udført abort i Sverige ifølge RFSU ? Hvis der virkelig kommer en sådan "ret", så betyder den jo, at de kvinder, der har det mest behov, nemlig de fattige kvinder i U-landene ikke vil have ringeste muligheder for selv at betale! Kvinder i mange overbefolkene U-lande, f.eks. de islamiske har end ikke ret til at afslå samleje med deres mänd. Et afslag betyder alvorlig straf, jf. koranens ord.

Kilde: Världen idag 10.11.06.