maj 31, 2014

De "bilder sig ind...."

Det er godt, at der nu - efter tresindstyve, 60 års forløb - er nogen, der tager mere alvorligt og kritisk fast på Bilderberg-gruppen. Der har fra første færd været røster fremme, som advarede mod dette foretagende af magtfulde mennesker, som åbenbart gennem deres helt ovenud økonomiske forhold og/eller politiske netværk havde usædvanlige, sjældne muligheder for at gøre sig gældende som en slags overbygning på verdensmagtens magt.

Alene den fra begyndelsen - gennem massemedierne - konstante officielle nedgøring af ethvert forsigtigt stillespirende kim til kritik af Bilderbergs hemmelighedskræmmeri og krav om demokratisk åbenhed burde have vækket den mere tænkende del af journalisternes nysgerrighed til at grave i sagerne. Men massemedierne og masser af bogforlag ejedes allerede da af almægtige finansfolk, firmaer og fonde. Chefredaktører var tilsyneladende i deres brød og måske ekstra lammede gennem bestikkelser eller løfter om magt og herlighed. De godtog åbenbart blindt, at alle tilløb til kritik officielt stempledes som snak fra uvidende, godtroende eller tåbelige individer.

Rockefeller havde bedt massemedierne at holde mund i fyrretyve år, og da årene var gået, takkede han dem for at de havde holdt deres løfte. Er det ikke i sig selv en mærkelig oplysning?

Læs også:
http://www.activistpost.com/2014/05/bilderberg-members-do-not-like-being.html


Og her på Spydpigen kommer der mere.


*) Citatet fra Voltaire:
"For at forstå, hvem der hersker over dig, skal du helt enkelt finde ud af, hvem du ikke må kritisere".