maj 30, 2009

Beskyt børnene mod galskaben!

Med erindring om belgieren Marc Dutroux´s bestialske, sexuelle børnekidnapninger i 80´erne, kunne man vel forvente, at EU-højsædet i Bryssel ville være særlig påpasselig for at hindre svinske mandfolk i indflydelse! Men den daværende komplet uduelige justitsminister Melchior Wathelet, som trods al information om Dutroux, ikke tog ordentlig fat, vistnok fordi højere magter var indblandet i affærerne, blev - - - udpeget til dommer ved Europadomstolen!

EU´s Lissabon-traktat accepterer pædofili, en imødekommenhed over for muhammedanerne, som er positivt indstillet til sådan liderlighed, jvf. Khomeinis sexregler til sine trosfæller i hans bog Tahrirolvasyleh 1990. Eftersom islam er en meget udbredt religion i FN, bør det også nævnes, at den homosexuelle svenske organisation, RFSL, ”Riksførbundet för Sexuellt Likaberättigande”, der flere gange har vist sig positive til pædofili, har fået observatørstatus i FN i 2007, så de kan deltage i FN´s konferencer og tilbyde ”expert”hjælp indenfor områder som menneskerettigheder, sundhedsspørgsmål og bistand.

EU lande, der har stemt JA til Lissabontraktaten - og det har de fleste gjort, også Danmark - har altså godkendt pædofili!!!

Nu bringer den irske Daily Mail en artikel, ”Pedophilia and the dark heart of the EU s parliament”, som røber, hvor ilde det står til. Den fortæller, at EU-parlamentariker Daniel Cohn Bendit, som i sin EU-position har mere magt end et medlem i den irske fristat, selv har tilstået sexliderlighed med småbørn. I 1968-studenteroptøjrene var han på Paris barrikader, siden gik han ind i miljøpartiet ”De grønne” i Tyskland og blev valgt til EU.

Kan han, kan andre også!
Den homosexuelle Flemming Oppfeldt i Løkke Rasmussens Venstre er nu opstillet som EU-kandidat. Bag sig har han en betinget dom for via internettet at have lokket en 13-årig dreng til homosex, ligesom han skal have forgrebet sig på en 14-årig og gjort flere andre forsøg på at forføre mindreårige. Han hævder ganske vist, at han har lagt sådanne forbrydelser bag sig.


Kilde: Hodjas blog 29.5.09