marts 21, 2007

EU-lotteriet

Rigtig mange føler sig utrygge ved den diktatoriske magt i Bryssel, som jo har bestemt, at EU-love i stort og småt, fra krumme agurker til ytringsfrihed, skal stå over de nationale vasalstaters egne love. Nu sidst ser vi, at EU efter flere alvorlige advarsler - eller om man vil trusler - mod de nordiske lande kræver, at vore love om lotteri og spil ændres, så andre EU lande kan komme ind på det givtige marked og tilbyde deres spil og gevinster i Norden. Vore nordiske love skulle ellers beskytte befolkningerne mod det tiltagende spilleri og dermed beslægtet ludomani med risiko for fallitter og familieulykker og unødige udgifter for staten.
Hvordan har EU egentlig fået narret befolkningerne til at opgive deres selvbestemmelsesret og selvværd i alle henseender?
Tror befolkningerne i deres naivitet, at de har en effektiv repræsentant og talsmand i EU, når de har stemt en kandidat ind i parlamentet?
Det har de ikke, for det er ikke tilladt nogen parlamentariker i EU´s Babelstårn at tænke på sit eget land, men udelukkende på organisationen EU (sic!).

Til trods for, at befolkningerne i Frankrig og Holland højt og tydeligt stemte NEJ til en fælles grundlov for EU-landene, d.v.s. for en EU-enhedsstat, ignorerer EU-politikkerne det og fortsætter ad den samme blindgyde. Den tyske kansler Angela Merkel, der i øjeblikket sidder inde med EU-formandsskabet synes at have arvet noget af tanken om ”Das dritte Reich” og nærer stadig samme naive tro på et storrige under en af alle godtagen konstitution.
Hun vil hale den fejlslagne og nedstemte konstitution frem igen og hun vil tale sig varm for den, når hun om få dage den 25. marts vil fejre Romtraktatens 50-årsdag!
Og om muligt vil hun få den gennemtrumfet.