september 16, 2016

Lus i Parykken?

Historien om den norske damefrisør i Bryne, Merete Hodne, som bortviste en hijab-maskeret norsk konvertit fra sin frisørsalon, er gået rundt i Skandinavien, og nu spredes den i oversættelse til de tyske områder i Europa. Konvertitten hedder Malika Bayan og har kvittet sit tidligere norske Charlotte Antonsen. Hendes bedsteforældre græmmes. Bedstemor Ester Sunde Seglem er Facebook-veninde med frisør Merete.

Det kan være lidt uforståeligt, at en konvertit, som gør alt for at skjule sit hår og ikke ønsker det mindste kompliment om sine fine lokker, insisterer på at drille eller provokere frisøren. Hvad skal frisøren leve af, når hijabben bliver gennemtvunget og alle kvinder skal gemme deres hårpragt? (For de skjuler den vel ikke fordi de har lus i parykken?).
Retsvæsenet i EU har de samme sprogmanipulerede texter, som giver mulighed for domme i emnet "racisme" selvom der ikke er tale om racisme, men om det noget tågede begreb religion. Byretten dømte frisøren  til 10.000 kr. i bøde plus retsomkostningerne.


I mellemtiden er der dukket et vidne op, som skrev på facebook, hvordan han i toget fra Stavanger til Bryne havde oplevet, at syv personer:  den fortørnede Malika med en konvertit-veninde og fire andre unge samt en velvoksen blond mand på ca. 65-70 år. Manden gav instruktion til de unge om, hvordan de skulde gøre.

Malika hævdede i retten, at hendes besøg i Hodnes frisørsalon var tilfældigt, da hun ikke kendte hende, men bare vilde sammenligne frisørpriserne i byen.
Rimeligvis går sagen nu videre (?), idet man vil undersøge, om der findes nogen forbindelse  til den venstreorienterede orgaisation "Nye SOS Racisme", som i 2012 havde planlagt en demonstration foran Hodnes frisørsalon.

Fra den tyske "Politically Incorrect" |5. september 2016.