januar 12, 2016

Fra en svensk blog:12 JANUARI 2016

Rapefugees är inte välkomna


Misslyckandet att mörklägga de omfattande sexuella övergrepp som begicks av muslimska män på nyårsafton i Köln och på andra håll, har öppnat dammluckorna och Tyskland exploderar av ilska gentemot Merkel.

Agence France-Presse är en del av vänster-etablissemanget och är därför inte vänliga mot "främlingsfientliga" patrioter som motsätter sig att deras land invaderas av fientliga utlänningar, men måste ändå rapportera att tyskarna har fått nog: 


Genom att skandera “Ut med Merkel” och vifta med tyska flaggor, visade anhängare av den xenophobic pegida-rörelsen sin ilska  mot invandrare efter mängder av sexuella övergrepp i Köln.
Med banderoller och skyltar med slagord som "Rapefugees inte välkomna", anklagar högerdemonstranter Merkel, för att hon, genom sin liberala hållning gentemot de som flyr från krig,  låter invandrare löpa amok i Tyskland. 
"Merkel har blivit en fara för vårt land. Merkel måste gå ", säger en av pegida-medlemmarna. 
"Frau Merkel, Frau Reker, ni är kvinnor! Var är er solidaritet? Vad är kvinnor värda i detta samhälle?

Till och med New York Times, som är den största vänsterblaskan, måste också ha svängt till “högersidan” och blivit “xenophobic” eftersom de håller med om att Merkel måste gå.

I Sverige framkommer det nu att liknande händelser som de i Köln har undanhållits allmänheten av rädsla för att det kan ge röster åt Sverigedemokraterna.

“DN:s avslöjande om händelserna på ungdomsfestivalen We are Sthlm i somras har väckt stor debatt. Enligt polisens officiella version gick det relativt lugnt till under evenemanget i Kungsträdgården i Stockholm. Interna polisrapporter som DN tagit del av visar dock att omfattande sexuella trakasserier förekom mot unga tonårstjejer i publikhavet. Förövarna uppträdde i stora gäng. ”Dessa är så kallade flyktingungdomar företrädesvis från Afghanistan”, står det i en av rapporterna.
Slutsats:
Vi kan inte låta allmänheten få vetskap om sexuella mass-övergrepp, eftersom de kan rösta på det parti som vill stoppa dem.” 

1 KOMMENTARER:

Knute sa...
Så mörkade Dagens Nyheter omfattande sexövergrepp i centrala Stockholm

http://nyheteridag.se/sa-morkade-dagens-nyheter-omfattande-sexovergrepp-i-centrala-stockholm/