januar 30, 2016

Danmark en bananstat


Fra   Erik Dagø   fredag January 29, 2016 
Der er efterhånden ikke langt imellem, at store skandaler dukker op. For SKATs vedkommen svindles for milliarder uden indgriben; tusindvis af mellemøstlig og afrikansk ros vælter ind over Danmarks grænser ude hindring. Politiinspektør Kim Kliver, der på rigspolitichefen og “Danmarks vegne “gav lov” til ind- og gennemrejse til Sverige,  stod stor og rund og fortalte, at det var den letteste løsning!

Nu kommer måske ca. ½-delen tilbage til evig forsøgelse i Danmark – udvist af Sverige! Jeg har lagt mærke til, at Kliver nu bevæger sig rundt ved grænsekontrollen ved Rødbyhavn. Han gik jo ellers og hyggede sig hos rigspoliti-chefen i Kbhvn.  Er han mon forflyttet? Ihvertfald kravlede han op i lastbil for kontrol her fredag aften. Er han blevet ofret pga. et udueligt Folketing? Og hvad med minister Karen Ellemann, der intet ved om mindreårige som barnebrude – noget alle ved forekommer i mellemøstlige lande!
Og hvorfor har asylmafiaen/centrerne ikke indberettet det? Alle ved også, at der skal “kongebrev” til for at blive gift, hvis man ikke er fyldt 18 år!

At muslimske psykopater - fængslet for mord - kan være anbragt i samme fængsel/arresthus og tilmed have forbindelse med hinanden via deres mobiltelefoner, er så ekstemt, at al god, gammel og gennemprøvet sikkerhed i politi- og fængelsvæsen er smidt ud sammen med tjenestemandsetikken! Det er grusomt at se på, når jeg ser 44 år tilbage på et helt andet og sikkert system, hvor de ting, der sker nu, ALDRIG ville forekomme! Godnat Danmark! 

 Erik Dagø