november 20, 2013

Kun til værn for rettroende


Som vi ved, er Mangfoldighed (multikulti-system) et kodeord for islamisering


Det svenske forsvars opførselsreglement


Vor opførselskode
Opførselskoder kan minde om skoletiden, men de er væsentlige for at forsvarsmagten skal kunne opretholde sit værdigrundlag og stræbe efter sine visioner.
Det kan synes paradoxalt. En central del af forsvarsmagtens opgave er at forsvare hver medborgers ret til at tænke og ytre sig frit, men som medarbejder må du acceptere visse opførselskoder, både i tjenesten og privat. Men det er sådan, det må fungere.
Det går f.eks. ikke an at skrive under på, at mangfoldighed på en arbejdsplads er et positivt gode og noget man vil fremme og virke for, for siden at engagere sig imod indvandringen i sin fritid. Det vilde gå ud over troværdigheden, ikke bare for medarbejderen selv, men også for hele forsvarsmagten.
At se mangfoldighed som et positivt gode indgår i opførselskoden og indebærer at forsvarsmagten tager afstand fra alle former for diskriminering, chikaner og forbrydelser som korruption, sexhandel eller overgreb. Medarbejdere må heller ikke midbruge sin magt, hverken i stillinger eller i andre relationer.
Vort værdigrundlag udgør en naturlig basis for opførselskoden. Andre komponenter i opførselskoden er, at medarbejdere må være loyale, tage ansvar for sine handlinger, husholde med resourcer og tage vare på kundskaber.
Eftersom samarbejde gennemsyrer det meste af forsvarsmagtens virksomhed stilles der også krav om åbenhed og en villighed til at videregive kundskaber – at lede og lade sig lede.
Medvidenhed om sikkerhed indgår af naturlige grunde også, ligesom en almen sund livsstil som indebærer aktiv afstandstagen fra ulovlige stoffer ig ansvarsfuld brug af alkohol. nikotin og andre lovlige stoffer.